Udlejet
Se video

31.950 DKK /md

Sagsnummer  999

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 1.400 DKK

Depositum 95.850 DKK

Udlejet
· 1799 København V

Flot nyt rækkehus i Købke Hus, Carlsberg Byen

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 153 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Nu får du muligheden for at leje ét af de blot syv rækkehuse i Købke Hus ved Carlsberg Byen.

Boligen på 3 plan fordeler sig som følger: 

Stueetagen rummer det store køkken alrum hvor du har knapt 4 meter loftshøjde, et enkelt køkken holdt i klassiske hvide skabselementer og med store vinduesfag, hvorfra du har udsigt til de klassiske rækkehuse i det historiske Humleby, samt en dejlig vestvendt terrasse og direkte udgang til grønne arealer og stisystemer. Stuetagen indeholder herudover et stort depotrum, med vaskesøjle og god opbevaringsplads.
(OBS: Dette kan variere lidt fra vedhæftet plantegning)

Førstesalen fordeler sig på en stor stue, med direkte udgang til det fælles gårdareal, med egen privat terrasse, et stort badeværelse med separat brus og god skabsplads ved vask, samt et stort soveværelse med indbyggede skabe på endevæggen.

På øverste etage finder du yderligere 3 soveværelser, ideelle til børneværelser og/ eller kontor samt endnu et badeværelse magen til dét på førstesalen.

I hele boligen er der installeret akkustiklofter, så der er en behagelig lyd hele boligen igennem. En perfekt bolig for børnefamilien.

Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
Estimeret aconto varmeforbrug: 1.000 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningsselskab
Vaskemuligheder: I boligen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = 129.200 kr.

Om området

Det dejlige rækkehus ligger i et af Carlsberg Byens mest familievenlige områder, lige ved Købke Hus, som grænser direkte op til det historiske kvarter Humleby og de smukke elefanter ved det gamle bryggeri. Området er det perfekte match for børnefamilier med sine mange legepladser, grønne områder og boldbaner. Du befinder dig mellem Frederiksberg og det gamle Vesterbro tæt på caféer, butikker, hyggelige gader og grønne områder. I Carlsberg Byen finder du også den Europæiske skole, som er meget omtalt. S-toget ligger lige rundt om hjørnet, så det er let at komme rundt. Hvis du kan lide grønne områder til en gåtur eller en løbetur, ligger Frederiksberg have og søndermarken ikke langt fra dig.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden