19.500 DKK /md

Sagsnummer  815

Periode 3-5 år

Aconto 1.100 DKK

Depositum 58.500 DKK

Lejlighed · 2300 København S

Flot nybygget bolig ned til Amager Strandpark

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • 147 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! EGNER SIG IKKE SOM DELEBOLIG/ THIS HOME IS NOT FOR SHARING

 

Nu udbydes et flot nybygget byhus tæt på Amager Strandpark. Boligen byder på i 147 veldisponerede kvadratmetre, fordelt på 3 plan. I stueetagen har du entre, gæstetoilet og et stort køkken alrum i direkte forbindelse til den lyse stue. På førstesalen finder du to værelser og et badeværelse, mens du på nederste plan har adgang til bryggers, depotrum, teknikrum og et stort disponibelt rum, ideelt til kontor eller lignende.

 

Til denne bolig hører desuden en fin lille have, samt adgang til en stor fælles tagterrasse som deles med de øvrige beboere i byhusene og de tilhørende lejligheder.

 

 

Estimeret varmeforbrug: 750 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug:  350 kr. pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig
Parkering: Ja

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!!!

Om området

Byhuset ligger placeret blot 5 minutters gang fra Amager Strandpark og Helgoland Badeanstalt, så du har rig mulighed for et dyp i Øresund året rundt. Herudover er der kort afstand til diverse andre grønne områder, skoler, institutioner og indkøbsmuligheder. Der er spisesteder til forskellig smag blot 2 minutters gang fra boligen, og blot knapt 150 meter til Øresund Metro, hvorfra du kan komme til Kongens Nytorv på blot 10 minutter.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden