Udlejet

12.000 DKK /md

Sagsnummer  796

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 500 DKK

Depositum 48.500 DKK

Udlejet
· 2450 København SV

Flot lejlighed ned til Teglholmens kanaler

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 73 m2

  • Elevator

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Her får du en bolig med kig til vandet/ kanalerne næsten hele vejen rundt. Du træder ind i en mindre entre, hvorfra du har adgang til et lyst og fint badeværelse med separat bruseniche.

Fra entreen er der trappe ned til det kombinerede køkken alrum/ stue, med en fin enkel møblering, Sonos, mv. Fra stuen har du adgang til soveværelset, der er udstyret med en stor dobbeltseng, og med udgang til en lille terrasse udenfor. Herudover er der i forlængelse til soveværelset et walk-in closet, med god opbevaringsplads. Her finder du desuden også vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden har desuden en bio pejs. Biopejse behøver ikke skorsten, fordi brændslen der benyttes er bioethanol, som brænder rent. Det betyder, at der ikke er røg og sod fra biopejsen, og det eneste ilden skaber er varme, lidt vanddamp og kuldioxid. Der er dermed ingen usunde partikler fra ilden.

Boligen ligger i det eftertragtede område Teglholmen, som er kendt for sine fantastiske udendørs aktiviteter, hvad end det er sommer eller vinter. Sommeren kan byde på vin på de lokale husbåde, sommerbadning i kanalerne og gåture i det dyrerige område ved Sydhavntippen. Vinteren byder på smukke kanal gåture, og der findes flere vinterbaderklubber og fitness lige i området.

Perfekt bolig til én person eller til et par.

Estimeret varmeforbrug: 350 pr. mdr.
Estimeret vandforbrug: 150 pr. mdr.
Vaskefaciliteter: I lejligheden

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = 48.500 kr.

Om området

Teglholmen er et område, fortsat i rivende udvikling. Du har kanalerne som giver en stemning af en slags nordisk Venedig, med mulighed for at sejle kajak, mv. Herudover er du tæt på diverse indkøbsmuligheder, kaffebarer og institutioner. Af offentlig transport kan bl.a. nævnes Havnebussen blot 5 minutters gang fra lejligheden. Du har ligeledes rig mulighed for udeliv ved bl.a. havnebad i kanalerne blot få hundrede meter væk, samt en kort gåtur til Amager Fælledpark.

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden