Udlejet

14.995 DKK /md

Sagsnummer  832

Status  Udlejet

Periode 2-3 år

Aconto 450 DKK

Depositum 44.985 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2000 Frederiksberg

Flot 3-værelses lejlighed på Frederiksberg

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 93 m2

  • Altan

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! EGNER SIG IKKE SOM DELEBOLIG/ THIS HOME IS NOT FOR SHARING

 

Smuk og atmosfærefyldt 3-værelses lejlighed i herskabelig stil udlejes møbleret for en 2-3 årig periode på Frederiksberg.

 

 

Lejligheden består af to skønne stuer og et stort soveværelse, et badeværelse, samt et nyligt renoveret åbent køkken fra Svane Køkkener med bar. Den ene stue – den flotte spisestue med det lange plankespisebord – har udgang til den solrige altan med 200 graders udsigt. Her, som i resten af lejligheden, er der sol hele dagen frem til solnedgang – Stuerne og soveværelset vender alle mod sydvest med store vinduespartier og har derfor det skønneste lysindfald uden indkig. Badeværelset er nyere med granitgulv med gulvvarme, separat bruseniche med glasdør, væghængt toilet og spots i loftet.

 

 

Den møblerede lejlighed inkluderer blandt andet fuldt udstyret køkken, Gubi barstole, seks autentiske designerstole og en gyngestol fra Charles Eames, samt det håndlavede plankespisebord af mørkt wenge-træ.

 

Estimeret varmeforbrug: 300 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug:  150 kr. pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig

OBS: Boligen udlejes møbleret

Om området

Lejligheden har en fantastisk beliggenhed med Metro lige uden for hoveddøren, kun få minutters gang fra CBS, Frederiksberg centret, Frederiksberg Have, samt indkøbsmuligheder på Nordre Fasanvej. Man mærker straks at lejligheden er noget ganske særligt både ude og inde – skal bare opleves.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden