Udlejet

17.300 DKK /md

Sagsnummer  820

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 1.200 DKK

Depositum 51.900 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1209 København K

Flot 3-værelses lejlighed centralt i København K

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 98 m2

  • Umøbleret

  • Garage

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Nu har du muligheden for at bo i en klassisk bygning midt i København, med tilhørende tagterrasse.

I denne flotte 3-værelses lejlighed får du i alt 98 gode kvadratmeter. Du træder ind i entreen med plads til at hænge overtøjet. Fra gangen går en fordelingsgang der giver adgang til samtlige rum.

Boligen rummer et mindre værelse ideelt til kontor/ gæsteværelse eller børneværelse, samt et stort soveværelse, et badeværelse med badekar, større køkken med plads til spisebord og en stor stue med mulighed for både spiseplads og sofaarrangement.

I denne bolig får du masser af original Københavner charme – og ikke mindst maser af plads.

Du får ydermere adgang til en stor fælles tagterrasse, så du har mulighed for at nyde de lune sommeraftener. Det er muligt for lejer at ‘booke tagterrassen’ ved særlige anledninger.

Estimeret forbrug (Internet, varme, TV): 1.200 kr. pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig
Parkering: Ja

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector

Om området

Med denne bolig har du mulighed for at bo på en af København Ks mest eftertragtede placeringer. Badstuestræde er en helt uforstyrret sidegade til Strøget, hvor du kan få stillet købelysten i diverse forretninger. Du er godt placeret i forhold til offentlig transport. Blot 10 minutters gang fra Københavns Hovedbanegård og nær Rådhuspladsens metro. Du kommer til at bo blandt klassiske ejendomme, kanalerne, flotte gader og stræder. Med ganske kort afstand til steder som Glyptoteket, Thorvaldsens museum, Gammel Strand, Kongens Nytorv og meget mere. Dermed har du også rig adgang til spisesteder for enhver smag.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden