Udlejet

14.150 DKK /md

Sagsnummer  962

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 875 DKK

Depositum 42.450 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2300 København S

Flot 2-værelses lejlighed på Islands Brygge

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 84 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne lejlighed ligger på Jens Otto Krags Gade, lige ved Bryggebroen på Islands Brygge, og her får du direkte udsigt til vandet fra både køkken og altan.

Lejlighedens 84 kvm fordeler sig på et rummeligt badeværelse med lyse grebsfrie skabselementer, en separat bruseniche samt vaskemaskine, et åbent og lyst køkken alrum og et stort soveværelse.

Køkkenet er ligesom badeværelset, lyst og moderne, med grebsfrie hvide låger, alle hårde hvidevarer og indrettet med en fin spiseplads. Fra køkkenet har du direkte uforstyrret udsigt til vandet ved bryggen.
Køkkenet er i fuld åben forbindelse til stuen, som er simpelt og klassisk indrettet med sofaarrangement og tv. Herfra har du direkte udgang til en rummelig altan, der ligesom ved køkkenet har udsigt over vandet.

Soveværelset er indrettet med dobbeltseng og fuldt indbygget skabsvæg.

Estimeret aconto varmeforbrug: 625 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 250 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte (estimeret 350-400 kr. pr. måned)
Vaskemuligheder: I bolig

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = 57.475 kr.

Om området

Jens Otto Krags Gade ligger parallelt med Islands Brygge i den mere rolige ende ved Bryggebroen, der leder dig direkte til København V og Dybbelsbro for s-tog forbindelser. Du har direkte udsyn til den lille lystbådehavn, Havnevigen - og med denne placering får du forskellige gode spisesteder og indkøbsmuligheder i dit umiddelbare nærmiljø. Du er 5 minutters gang fra Amager Fælled for de dage du vil opleve natur og ro - men du er samtidigt ikke mere end 10 minutter på cyklen fra Rådhuspladsen. En ideel placering der tilbyder det hele.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden