13.800 DKK /md

Sagsnummer  840

Periode 2 år

Aconto 700 DKK

Depositum 41.400 DKK

Lejlighed · 2300 København S

Fantastisk vandudsigt på Islands Brygge

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 80 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Garage

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

 

En skøn 2-værelses lejlighed med fantastisk vandudsigt på 6. sal på Islands Brygge, kan nu blive din!

Lejligheden har en åben og lys planløsning, med et stort køkken alrum/ stue. Køkkenet er indrettet med flotte, klassiske, hvide elementer – og giver dig masser opbevaringsplads, arbejdsplads samt opvaskemaskine.

Det store opholdsrum giver dig muligheden for både at have spise- samt lounge/ sofa afdeling som ses på billederne. Du har den skønneste udsigt til både vandet og over tagene på det nye Islands Brygge.

Fra stuen har du udgang til den rummelige, sydvendte altan, som i sommermånederne giver dig yderligere ca 10 kvm at boltre dig på. Herfra har du naturligvis den samme flotte udsigt som fra opholdsrummet.

Lejligheden indeholder desuden et rummeligt soveværelse, med god indbygget opbevaringsplads, samt et stort flot badeværelse.

Badeværelset er ligesom køkkenet, indrettet med klassiske elementer, har separat bruseniche, samt indbygget vaskesøjle.

Der er fri parkering på p-pladsen nord for bygningen, så I nemt kan stille bilen, og i ejendommens kælderetage venter bl.a. både depotrum, cykelkælder og værksted. Dertil kommer de solrige, grønne fællesområder.

Estimeret varmeforbrug: 400 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug:  300 kr. pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig

OBS: Der betales udover depositum, 1 måneds forudbetalt husleje.

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!!!

Om området

Denne flotte lejlighed ligger i et spændende kvarter, som tilbyder alt hvad du måtte ønske for dit nærområde. Inden for gåafstand ligger dagligvarebutikker og hyggelige cafeer, som sikrer jer en bekvem hverdag. Via Bryggebroen har du let og hurtig adgang til Fisketorvet samt Vesterbro. Du er blot fem minutters cykeltur fra Kødbyen og syv minutter fra Hovedbanegården. Dermed får du både roen ved vandet, samt det pulserende liv let tilgængeligt på den anden side af Bryggebroen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden