Udlejet

16.000 DKK /md

Sagsnummer  1091

Status  Udlejet

Periode 1 år

Aconto 2.600 DKK

Depositum 48.000 DKK

Udlejet
Rækkehus · 2830 Virum

Fantastisk rækkehus i familievenling kvarter i Virum

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • 114 m2

  • Møbleret

  • Garage

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til dette charmerende rækkehus beliggende på det skønne Frugthegnet i Virum.

Dette hjem byder på 114 kvadratmeter fordelt over to etager samt en kælder, og derudover en fantastisk have.

Stueetagen byder på en indbydende entré, der fører ind i det åbne opholdsrum, som udgøres af stue og køkken. Her er masser af plads til hyggelige stunder med familie og venner, og køkkenet er veludstyret med moderne faciliteter. Derudover er der direkte adgang fra stuen til en dejlig vestvendt terrasse og have, som byder på masser af plads til leg og afslapning.

På første sal finder du tre lyse værelser samt et badeværelse, der er flot og moderne indrettet. To af værelserne er særligt rummelige og et af dem kan med fordel anvendes som forældresoveværelse.

Husets underetage på 57m2 er yderst anvendelig, med flotte klinkegulve, og indrettet med et stort gæsteværelse / aktivitetsrum, et flot bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, et badeværelse med badekar, og et mindre rum egnet til kontor el.l.

Estimeret varmeforbrug: 1700 kr. pr. måned.
Estimeret vandforbrug: 900 kr. pr. måned.
El-forbrug: Tilmeldes direkte

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 66.600 kr.

Om området

Frugthegnet i Virum er en populær og attraktiv adresse, der ligger i et roligt og familievenligt område. Her er der kort afstand til skov, parker og rekreative områder, som inviterer til en aktiv livsstil og udendørs aktiviteter. Samtidig er der nem adgang til offentlig transport, herunder bus og tog, som forbinder området med resten af København og Nordsjælland. Der er også gode indkøbsmuligheder i nærheden, herunder både supermarkeder og specialforretninger.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden