Udlejet

13.900 DKK /md

Sagsnummer  535

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 1.200 DKK

Depositum 41.700 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1358 København K

Fantastisk penthouselejlighed i Indre København

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 87 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

I Indre by finder du denne fantastiske penthouse lejlighed til leje. Den indbydende penthouselejlighed fremstår utrolig præsentabel, i god stand og med et helt unikt lysindfald. Lejligheden er på 87 m2, som er fordelt over 2 plan. (6. salen er ikke godkendt til beboelse.)

I lejligheden finder du et flot køkken med spiseplads, og hvidevarer fra Miele. Ligeledes finder du på den nederste etage en spisestue, et soveværelse med speciellavede indbygningsskabe og et stort badeværelse. Badeværelset er holdt i lyse nuancer og i lækre materialer. Der er ikke noget københavner badeværelse over dette! Der er både bruseniche, gulvvarme, vaskemaskine og tørretumbler.

Den øverste etage byder på en stue, som har fantastisk udsigt over Rådhuspladsen. Der er ligeledes et soveværelse på denne etage.

Om området

Lejligheden er at finde på Nørre Voldgade, midt i København K. Lejligheden er beliggende i baggården, så den er helt uforstyrret og tilbagetrukket fra gaden. Du kan gå til torvehallerne, Ørstedsparken og Nørreport station. Strøget er ligeledes i nærheden med alle dens butikker og cafeér. Du finder dermed alt lige i nærheden, samtidig med at mulighederne for offentlig transport er særdeles gode i dette område.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden