Udlejet

29.000 DKK /md

Sagsnummer  827

Status  Udlejet

Periode Ubegrænset

Aconto 2.000 DKK

Depositum 87.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2100 København Ø

Fantastisk penthouse i Ambassadekvarteret på Østerbro

  • 5 værelser

  • 3 badeværelser

  • 277 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! EGNER SIG IKKE SOM DELEBOLIG/ THIS HOME IS NOT FOR SHARING

 

Allerede i opgangen får du fornemmelsen af at dette er en helt speciel ejendom. Placeret i Østerbros ambassade kvarter hvor klassicisme og charme går hånd i hånd. I denne ejendom får du endda også funktionalitet, eksempelvis i form af en elevator der går op til 3 sal.

 

Du træder ind i en lejlighedens entre, med mulighed for opbevaring.

 

Til højre har du et mindre gæstetoilet holdt i smagfuldt marmor. Videre ind i lejligheden mødes du af det store åbne rum, som er inddelt i små områder, således du har plads til stue, spisestue, mv. Lejligheden er nyligt istandsat og valg af eksempelvis gulve der er gennemgående for hele ejendommen emmer af kvalitet og omtanke for bygningens historie og standard.

 

Det første værelse findes til venstre, her har du ligeledes adgang til en mindre værelse, der tidligere har været anvendt som kontor, hvorfor der er indbygget opbevaring, samt repos til kontorsektion hvor du kan kigge ud over Østerbros tage.

 

I stuen (med flisegulv) har du brændeovn, hvor der kan hygges med en kop varm kakao når det bliver vinter og koldt udenfor. Ved siden af denne findes et stort lofts/ skråvindue, som du har mulighed for at åbne helt op, således du kan sidde i din stue under åben himmel. En perfekt placering med et glas vin på de lunere aftener.

 

Inden du kommer til lejlighedens køkken, har du adgang til endnu et værelse med badeværelse en-suite.

Der ligger ligeledes et soveværelse med bad en-suite på den anden side af køkkenet.

 

Lejligheden indeholder et stort køkken som er forbundet med opholdsområdet, således at du kan underholde dine gæster mens du forbereder middagen. Køkkenet byder på rig opbevarings- og bordplads, så her kan enhver amatørkok’s ønsker blive til virkelighed. I forlængelse af køkkenet finder du en gang med både vaskemaskine og tørretumbler, samt adgang til lejlighedens bagtrappe.

 

Ved siden af køkkenet har du en mindre ‘gang’ til lejlighedens store private tagterrasse, med perfekt udsyn til ejendommens irrede tage. Terrassen byder både på åben himmel samt et overdækket område – så den kan bruges i alt slags vejr.

 

Estimeret varmeforbrug: 1.200 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug:  800 kr. pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!!!

 

Om området

Boligen har en attraktiv beliggenhed i Østerbros ambassadekvarter. Cafe- og handelslivet på Østerbrogade lige rundt om hjørnet. Desuden tæt ved Søerne, Østre Anlæg, Kastellet, Langelinie og kun 2 min til Kbh K. Herudover ligger Østerport Station med den nye Metro, S-tog og Regionaltog blot 4 minutters gang fra lejligheden, så du kan hurtigt komme rundt i byen eller til lufthavnen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden