Udlejet

28.400 DKK /md

Sagsnummer  1025

Status  Udlejet

Periode 2-4 år

Aconto 1.400 DKK

Depositum 85.200 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1799 København V

Fantastisk layout med fantastisk udsigt

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 123 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne skønne nybyggede lejlighed er beliggende i Vogelius Tårn i Carlsberg Byen.

Lejligheden ligger på 12. sal i ejendommen, og dermed får du den skønneste næsten uforstyrrede udsigt over byen. De i alt 123 kvadratmeter fordeler sig på hele 4 soveværelser, 2 badeværelser, stort køkken alrum og en altan, og er dermed den perfekte lejlighed til børnefamilien.

De store vinduespartier i alle værelser har brede vindueskarme, som giver dig plads til og mulighed for at sidde og nyde din morgenkaffe uanset hvilken del af byen du helst vil nyde udsigten af på den pågældende dag.

Layout: Du træder ind i mindre entre som munder ud i en åben fordelingsgang. Herfra har du adgang til det ene badeværelse og to af soveværelserne, bevæger du dig længere ind i lejligheden kommer du til det store åbne køkken alrum som også har adgang til en overdækket altan med foldedøre, således du kan gøre dette til en integreret del af stuen. Herudover rummer lejligheden endnu et værelse og et stort forældresoveværelse med direkte adgang til boligens andet og største badeværelse.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.000 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte hos udbyder
Internet: Det er muligt at få fibernet via Fiberby

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug: DKK 115.000

Om området

Med denne bolig kommer du til at bo i et efterspurgt område, som ligger med fantastisk placering i smørhullet mellem Vesterbro og Frederiksberg, hvorfor du får nem adgang til et væld af spisesteder, indkøb og oplevelser indenfor rækkevidde. Af grønne arealer har du Søndermarken til den ene side og Enghaveparken til den anden. Der er flere daginstitutioner og skoler, herunder den Europæiske skole. Offentlig transport ved både S-tog og metro er inden for få minutters gåafstand.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden