Udlejet

19.000 DKK /md

Sagsnummer  891

Status  Udlejet

Ledig fra Ledig nu

Periode Ubegrænset

Aconto 850 DKK

Depositum 57.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1166 København K

Fantastisk bolig på toppen af Dyrkøb

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 123 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne smukke og meget centralt beliggende bolig. 

Søger du en central beliggende lejlighed, med yderst gennemført og stilren indretning, er denne bolig alt hvad man kan drømme om. 

Det lyse og hyggelige køkken er nyt og enkelt i designet. Bordpladen er i massiv træ, og fronterne er holdt hvide. Alle hårde hvidevarer er nye og moderne. Køkkenet får masser af lys fra de skrå vinduer, som skaber en hyggelig ramme for morgenkaffen. 

Badeværelset er en fin størelse og yderst velholdt, holdt i hvide elementer. 

Der findes 2 soveværelser og én stor stue i boligen. Derudover er den ene ende af stuen, indrettet med en ekstra soveplads. Alle værelser i boligen er yderst velindrettet i tidsløst design, som er nemt at falde til i. Boligen har desuden et meget smukt trægulv som er gennegående i hele boligen, samt hyggelige skrå vægge på den ene side, hvor de bærende bjælker er frilagte. 

Aconto varme: 600 kr pr mdr.
Aconto vand: 250 kr pr mdr.
Vaskefaciliteter: i boligen


Om området

Velkommen til en yderst central beliggende bolig! Dyrkøb er en gade i Indre By i København, der forbinder Nørregade med Fiolstræde. Gaden ligger langs med den sydlige side af Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke. Fra lejligheden har du direkte adgang til shopping, byliv og smuk arkitektur.

Se på kort

Ansøg bolig

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234