Udlejet

24.900 DKK /md

Sagsnummer  1029

Status  Udlejet

Periode 2-4 år

Aconto 2.600 DKK

Depositum 74.700 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2100 København Ø

Fabelagtig herskabslejlighed på det indre Østerbro

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 139 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

I denne smukke nyistandsatte lejlighed er der ikke gået på kompromis med noget. Boligen som rummer i alt 139 kvadratmeter er istandsat fra top til tå, med fokus på materialer og smukke store rum.

Du træder ind i lejlighedens lille entre. Her er indrettet med flot støbejernsvindue ind til stuen, så lyset strømmer ind. Fra entreen har du adgang til rummeligt gårdvendt soveværelse med indbygget skabsløsning. Bemærk der vil snarligt blive etableret altan med udgang fra dette soveværelse.
Træder du videre ind i lejligheden mødes du af den store flotte stue, med lange plankegulve og flot stuk. Fra stuen har du adgang til lejlighedens særdeles rummelige badeværelse, med stort separat brus og med indbygget vaskesøjle.

Fra stuen mødes du af dobbeltdøre som leder dig ind til lejlighedens hjerte; Det herskabelige køkken alrum. Her er god plads til at indrette sig med stort spisebord, samt til at udfolde sig i det store nye køkken, rigt på opbevaringsplads såvel som bordplads.
Det er ligeledes fra køkkenet du har adgang til lejlighedens andet værelse, ideelt til kontor/ gæsteværelse eller alternativt til yderligere soveværelse.

Estimeret aconto varmeforbrug: DKK 2.000 pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: DKK 600 pr. måned
El forbrug: Tilmeldes direkte ved forsyning
Vaskemuligheder: I boligen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds husleje inkl. forbrug = DKK 102.200

Om området

Hvis vi skal sige det, én af de bedste beliggenheder på Østerbro. Holsteinsgade er beliggende på det indre Østerbro, men blot få minutters gang til Rosenvængets Kvarter, der med sine brostensbelagte gader emmer af hygge. Hertil er du ligeledes blot et øjeblik væk fra et udvalg af restauranter, cafeer og forretninger. 
Der er 10 minutter på cykel til Kongens Nytorv, og små 800 meter til nærmeste metrostation ved Trianglen, hvor du ligeledes har adgang til diverse buslinjer. Hvis du ønsker at komme nærmere natur har du kort afstand til diverse grønne områder, herunder fælledparken, Kastellet og området nær Langelinie, og ligeledes Nordhavn hvis du har lys til et dyp i havet.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden