Udlejet

16.000 DKK /md

Sagsnummer  952

Status  Udlejet

Periode 2-4 år

Aconto 1.050 DKK

Depositum 48.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1415 København K

Et hjem med skøn udsigt og unikke omgivelser

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 74 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til eksklusive Christianshavn og området Overgaden Oven Vandet. Denne istandsatte bolig giver en smuk udsigt over Christianshavns kanaler, samtidig med dens enestående beliggenhed i et trygt og varmt Københavnermiljø.

Du træder ind i lejlighedens entré/fordelingsgang. Fra gangen får du adgang til et lille men velindrettet badeværelse, som byder på et godt separat bad. Til højre for entréen finder du køkkenet, som har en bagtrappe ned til en hyggelig gård. Det yderst charmerende køkken er præget af dets smukke materialer og overflader, samt et lækkert gaskomfur. Videre i lejligheden finder du soveværelset, hvor du også finder den betagende udsigt over kanalerne samt Den Sorte Diamant. Ligeledes kan den unikke udsigt også betragtes fra stuen, som er dejlig rummelig og stor. Stuen byder også på en hyggelig kakkelovn, som i sær bringer stemning og varme i de kolde vintermåneder.

Estimeret varmeforbrug: 750 kr. pr. mdr. Estimeret vandforbrug: 300 kr. pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig Parkering: Licens Internet: Tilmeldes direkte
Om området

En mere unik placering fås ikke i København! Boligen er beliggende på charmerende Christianshavn og i det eksklusive område ved kanalerne. På Christianshavn finder du de hyggeligste små caféer, bagerier samt små brostensbelagte gader. Yderligere er der gode transport muligheder med både metro og bus i nærheden. En cykeltur over Inderhavsbroen og så befinder du dig i Nyhavn, som både oser af liv om sommeren og om vinteren.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden