Udlejet

19.000 DKK /md

Sagsnummer  1104

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 1.500 DKK

Depositum 60.000 DKK

Udlejet
Rækkehus · 2300 København S

Enderækkehus på Tom Kristensens Vej

  • 5 værelser

  • 1 badeværelser

  • 124 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til Radiorækkerne på Tom Kristensens Vej! Dette enderækkehus er en fantastisk mulighed for dig, der søger en rummelig og moderne bolig. Med 124 kvadratmeter fordelt på tre plan og med en privat have med terrasse er der rigeligt med plads til hele familien at trives i.

Rækkehuset byder på et skønt og lyst køkken-alrum, med moderne køkkenfaciliteter og alt hvad man har brug for. Ud fra køkken-alrummet og stuen, kan du træde direkte ud på den skønne og solrige have med tilhørende terrasse, hvor du kan nyde solen og de stille stunder med hele familien.

Herudover rummer boligen tre komfortable soveværelser, der giver mulighed for en masse privatliv. Du kan skabe dit eget private tilflugtssted eller indrette et børneværelse og et hjemmekontor efter behov. Dertil har boligen to toiletter, hvoraf det ene også fungerer som badeværelse.

Foreningen har et godt og solidt fællesskab/community, hvor der bliver afholdt massere af fælles arrangementer og aktiviteter beboerne imellem, så som Halloween, sommerfest, fællestræning etc.

Boligen udlejes delvist møbleret

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.000 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 500 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen
Parkering: Privat parkering for Radiorækkerne

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 77.500 kr.

Om området

Beliggenheden på Tom Kristensens Vej giver dig nem adgang til både byens faciliteter og naturområder. Du vil have let adgang til offentlig transport, indkøbsmuligheder og skoler, samtidig med at du kan nyde roen og charmen ved at bo i et rækkehusområde. Huset er desuden kun 5 minutters gang fra Amager Fælled og 10 min fra vandet. Dertil har du som beboer kun 10 minutter fra Nørreport og 15 minutter fra Hovedbanegården med metro. Der er tillige gode skoler og institutioner i kort afstand fra huset. Indkøbsmulighederne ligger ligeledes tæt på og du har hele fire forskellige at vælge imellem inden for 5-10 minutters gågang. Dette enderækkehus i Radiorækkerne er det perfekte hjem for dig, der ønsker rummelighed, komfort og moderne faciliteter. Tøv ikke med at kontakte os for at arrangere en besigtigelse og opleve dette dejlige hjem personligt. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden