Udlejet

18.500 DKK /md

Sagsnummer  851

Status  Udlejet

Periode Ubegrænset

Aconto 1.300 DKK

Depositum 55.500 DKK

Udlejet
· 1203 København K

Det charmerende & klassiske København

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 128 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne smukke og charmerende lejlighed findes i hjertet af Københavns gamle bydel, med nabogaderne Knabrostræde og Københavns ældste gade Magstræde, beliggende lige ned til slotskanalen og med Thorvaldsens Museum og Christiansborg som nabo.

Dette er en flot lejlighed bestående af 128 velrestaurerede kvadratmeter fordelt på 4 værelser, 1 køkken og 1 badeværelse.

Lejligheden står indflytningsklar i en flot balance mellem funktionelt og velbevarede detaljer ved bl.a. bindingsværksvæggen i den ene stue.

Indretning: Fra indgangen, som er indrettet med flotte høje træpaneler har du henholdvist adgang til stue og fordelingsgang. Fra stuen og det tilstødende værelse, har du den imponerende udsigt over slotskanalen, Thorvaldsens Museum og Christiansborg samt ned ad Nybrogade, hvor den snarligt færdige Promenade vil følge kanalen.

Fordelingsgangen leder dig til boligens andet soveværelse, der ligesom ved indgangen er indrettet med høje træpaneler og har udsigt over tagene i det charmerende gamle København, her er bl.a. udsigt til Rådhustårnet. Ad fordelingsgangen findes desuden ét badeværelse, hvor du får separat bruseniche og vaskemuligheder og boligens fine køkken, indrettet med alt du måtte ønske, fra opvaskemaskine til quooker.

Velkommen indenfor!


Estimeret varmeforbrug: 1.300 kr. pr. mdr.
El-forbrug: Tilmeldes direkte.
Vaskemuligheder: I bolig.
Parkering: Licens.


Fremvisninger efter aftale med Home Connector

Om området

Denne bolig beliggende Nybrogade 10, er en del af de smukke, klassiske ejendomme der omkranser Slotskanalen. Her kommer du til at bo i det klassiske København på en brostensbelagt gade, med en historie som strækker sig tilbage til 1700-tallet. Med nabogader som bl.a. Knabrostræde, og Snaregade har du blot en kort gåtur til din næste gode restaurantoplevelse eller lokale vinbar. Blot 3 minutters gang fra hoveddøren kommer du til metrostationen Gammel Strand, hvorfra du på ganske kort tid kan komme rundt i hele København. Her får du muligheden for at få din egen lille del af Københavns historie lige udenfor døren.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden