Udlejet

25.000 DKK /md

Sagsnummer  1088

Status  Udlejet

Periode 1 år

Aconto 2.400 DKK

Depositum 75.000 DKK

Udlejet
Rækkehus · 1774 København V

Dejligt klassisk rækkehus i Humleby på Vesterbro

  • 6 værelser

  • 2 badeværelser

  • 137 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Nu får du muligheden for at leje et sjældendt udbudt rækkehus i det populære Humleby på Vesterbro.

Denne skønne bolig består af i alt 137 kvadratmeter, fordelt over 3 etager (og en bonus kælder til opbevaring).

Du træder ind i en mindre entré som leder dig op til hhv. to gode soveværelser og et stort badeværelse med separat bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler, som udgør boligens stueetage. Herfra kommer du op til 1. salen, som rummer de klassiske familierum i form af stue i åben forbindelse til spisestuen og et hyggeligt køkken med rig opbevaringsplads, gaskomfur og små krummelurer. Herfra har du desuden den fineste udsigt over Humleby og grønne arealer ved legeplads mv.
På husets øverste etage findes yderligere to gode soveværelser og yderligere ét badeværelse, som ligeledes har separat brus og god opbevaringsplads.

Som bonus har du en kælder, som kan anvendes til opbevaring. Det er desuden fra kælderen du har udgang til den skønne og private terrasse, hvor du har sol mestendels af dagen.

Boligen udlejes fuldt møbleret i perioden 01/07/2023 – 30/06/2024.

Estimeret aconto varmeforbrug: 2.000 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 102.400 kr.

Om området

Vesterbro er en livlig bydel med masser af kultur og kreative indslag. Der er Vesterbro Torv med sit hyggelige miljø, kødbyen med sine mange fantastiske restauranter og barer samt Vesterbrogade , som bugner af lækre butikker og specialforretninger. Enghave Plads, der har masser af hyggelige cafeer og en god stemning, er også en af Vesterbros gode spots. Der er gode institutioner, skoler, grønne områder og byliv lige i nærheden af lejligheden. Du kan let cykle til Indre by eller Frederiksberg, som har masser at tilbyde, både fra restauranter til grønne områder. Lejligheden ligger centralt placeret i København, så du virkelig kan udnytte byens fantastiske liv.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden