23.000 DKK /md

Sagsnummer  1089

Periode 2 år

Aconto 1.500 DKK

Depositum 69.000 DKK

· 2300 København S

Dejlig og veludnyttet lejlighed på Islands Brygge

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • 128 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne dejlige bolig er beliggende på Islands Brygge, med blot få minutters gang til vandet til den ene side og hyggelige Amager Fælled til den anden.

Lejligheden er beliggende på 1. sal i et nyere byggeri, og byder på intet mindre end 3 soveværelser, et badeværelse, et gæstetoilet, og et stort og lyst køkken/ alrum. Ideel bolig til børnefamilien.

Layout: Du træder ind i mindre entre/ gang. Her har du adgang til boligens opbevaringsrum hvor du bl.a. også kan hænge overtøj mv.. Fra entreen mødes du af et af, de i alt tre, soveværelser – som er rummeligt nok til at have både seng, skrivebord og hyggekrog.
Går du videre ind i boligen finder du yderligere et soveværelse, et stort køkken som må siges at være særdeles rigt på opbevaringsplads. Fra køkkenet har du direkte kig til det store alrum, hvor der er rig plads til stort sofa- og spisearrangement.
Lejligheden rummer yderligere et soveværelse, et stort badeværelse, gæstetoilet, samt endnu et areal mellem køkken og værelse hvor der er fuld skabsvæg til opbevaring, samt indbygget vaskesøjle.

  • Ved spørgsmål angående husdyr kontakt venligst Home Connector herom.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.100 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyning
Internet: Kan tilmeldes ‘Bryggenet’, ca. 39 kr. pr. måned
Parkering: Gadeparkering muligt
Vaskemuligheder: I boligen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 93.500 kr.

Om området

Denne bolig ligger i et hyggeligt kvarter på Islands Brygge. Med et næromårde som tilbyder alt du måtte ønske, lige fra indkøb og shopping på Fisketorvet og nærtliggende dagligvareforretninger, til cafeer og spisesteder indenfor gåafstand. Blot 150 meter fra lejligheden ligger Bryggebroen, hvorfra du på cykel kan komme til Kødbyen på 5 minutter og Rådhuspladsen på 8 min. Lejlighedens placering giver ydermere gode muligheder for offentlig transport ved bl.a. Havnebus, bus og S-tog station ved Dybbølsbro. Du får dermed det bedste af begge verdener, roen ved vandet og Amager Fælled og det pulserende liv på den anden side af Bryggebroen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden