Udlejet

12.000 DKK /md

Sagsnummer  1084

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 750 DKK

Depositum 36.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2100 København Ø

Dejlig lejlighed på Strandboulevarden

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 58 m2

  • Altan

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne fine lejlighed er at finde på Strandboulevarden på Østerbro, og har indenfor de sidste par år undergået en omfattende renovering, således både køkken og badeværelse nu står som næsten nyt.

Layout: Boligen er beliggende på 2. sal i ejendommen og du træder ind i en mindre fordelingsgang der giver adgang til samtlige rum.

Badeværelset er nyligt renoveret og udvidet, således der nu er separat bruseniche, samt indtænkt opbevaring ved siden af håndvasken. Køkken har ligeledes gennemgået en opdatering og fremstår indbydende med flot gennemgående træbordplade og rene linjer. I køkkenet får du både en opvaskemaskine og en vaske- tørremaskine (kombi), der er ikke gået på kompromis.

Herudover består lejligheden af et stort soveværelse som er gårdvendt. Her er både plads til stor dobbeltseng, skab og skrivebord til dine hjemmearbejdsdage, og en stor stue med spiseplads og god plads til sofaarrangement. Fra stuen har du adgang til en fin altan mod Strandboulevarden.

Estimeret aconto vand- og varmeforbrug: 750 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskemuligheder: I bolig
Opbevaringsmuligheder: Loftsrum

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 48.750 kr.

Bemærk, vi modtager kun skriftlige anmodninger/ ansøgninger på denne bolig.

Om området

Lejligheden er beliggende i et af Østerbros bedste kvarterer - i hjertet af Østerbro - med det spændende handelsliv omkring Nordre Frihavnsgade og Østerbrogades specialbutikker, samt restaurant- og cafémiljøet ved Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Lejligheden ligger derudover tæt ved Søerne og Fælledparken, samt det nye havnemiljø i Nordhavnens Århusgadekvarter. Indkøbsmuligheder og offentlig transport ved bl.a. Poul Henningsens Plads er ligeledes i gåafstand.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden