Udlejet

9.000 DKK /md

Sagsnummer  948

Status  Udlejet

Periode 2-3 år

Aconto 900 DKK

Depositum 27.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2300 København S

Charmerende solist- eller parlejlighed på Amagerbro

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 59 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til hyggelige Amager og Englandsvej! En skøn 2-værelses bolig med to altaner, er ideel for solisten eller et par.

Den charmerende bolig byder på en god entré/fordelingsgang, som åbner op til stuen, soveværelset, badeværelset samt køkkenet. I den store lyse stue, har du direkte adgang ud til altanen som giver en skøn udsigt ud til den rolige gård. Altanen kan nemt indrettes med havemøbler, hvor man på de varmere dage kan nyde sin morgenkaffe. Ydermere et dejligt soveværelse og rummeligt køkken med rigelig skabsplads. Fra køkkenet har du også bagtrappen, som føre dig direkte ned til gården. Badeværelset indeholder en seperat bruseniche og har smukke fliser.

Estimeret vandforbrug: 250 kr. pr. mdr. Estimeret varmeforbrug: 650 kr. pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: vaskekælder Parkering: gratis område på gaden

Om området

Boligen er beliggende på skønne Englandsvej på Amager. Kun en kort gåtur væk, befinder du dig på populære Amagerbrogade som tilbyder uendelige kulinariske madoplevelser fra diverse verdenskøkkener, samt gode indkøbsmuligheder. Yderligere er der grønne områder ved Fælledparken lige i nærheden. Amager byder også på strand samt andre skønne naturområder. Hvis man ønsker kulturelle tilbud finder du både DR Koncerthus, Royal Arena samt Amager bio i nærheden. Derudover er der ikke langt til indre by med metroen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden