Udlejet

28.000 DKK /md

Sagsnummer  1112

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 1.500 DKK

Depositum 84.000 DKK

Udlejet
Hus · 1873 Frederiksberg C

Charmerende og stilrent hus på Frederiksberg

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • 173 m2

  • Umøbleret

  • Parkering

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til dette skønne baghus på 173 kvadratmeter der kombinerer moderne stil med charme, der er kendetegnende for Frederiksberg. Denne ejendom byder på en skøn oase, hvor komfort og privatliv smelter sammen.

Husets 173 kvadratmeter, fordeler sig på to etager, som fordeler soveafdeling med stue og køkken-alrum. I stueetagen, som er husets hjerte, har du foruden bryggers og badeværelse også huset samlingspunkt som er køkken-alrummet og stuen, hvorfra du har direkte udgang til huset terrasse og havestykke. På første sal finder du husets ene af to badeværelser, samt tre soveværelser og en lille alkove, hvor du kan indrette med kontor eller en hyggekrog.

Der er dertil en privat parkeringsplads med plads til én bil.

Bemærk: boligen kan lejes delvist møbleret eller ikke møbleret

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.000 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 500 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 113.500,00 kr.

Om området

Helenevej på Frederiksberg er en eftertragtet adresse i hjertet af København. Dette område kombinerer det bedste fra bylivet med grønne oaser og en unik atmosfære, der appellerer til både familier, par og enkeltpersoner. Frederiksberg er kendt for sine smukke parker, herunder Frederiksberg Have og Landohøjskolens have, hvoraf sidst nævnte er lige ovre på den anden side af vejen. Disse grønne oaser er perfekte til afslapning, picnics og lange gå- eller løbeture. Dertil er der både indkøb, offentlig transport mm. indenfor 5-10 minutters transport.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden