Udlejet

16.500 DKK /md

Sagsnummer  770

Status  Udlejet

Periode 18 måneder

Aconto 1.500 DKK

Depositum 49.500 DKK

Udlejet
· 2500 Valby

Charmerende, nyistandsat lejlighed i Carlsberg-kvarteret ved Søndermarken

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 113 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Kunne du tænke dig at bo tæt på shopping muligheder, byliv og restauranter, men også grønne omgivelser? Velkommen til Valby!

Stor, rummelig lejlighed et stenkast fra Søndermarken. I den store, møblerbare entre er der et stort New Yorker-vindue ind til spisestuen mod syd, hvilket skaber dejligt lys i entréen. Fra entréen er der adgang til et stort værelse, den fine stue med pejs og den store køkkenstue. Det helt nye køkken har flotte stålbordplader og moderne grå fronter. I køkkenstuen er masser af plads til spisearrangement, sofa m.m.  Fra køkkenet er adgang til en stor, sydvendt og fredelig altan. I lejligheden er der smukke parketgulve. Endnu et værelse. Charmerende istandsat badeværelse med vaskefaciliteter og badekar. Herudover fint, separat toilet.

Estimeret varmeforbrug: 1500 kr pr måned
Estimeret vandforbrug: Inklusiv huslejen
El, TV og internet: Tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I lejligheden
Kæledyr: Skal godkendes af udlejer.

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!!!

Om området

Grønne omgivelser. Attraktiv placering på grænsen mellem Frederiksberg, Valby, Carlsbergbyen og Vesterbro. Lejligheden er stille beliggende i eksklusivt villakvarter under 100 meter fra den hyggelige park Søndermarken. Kort afstand til Carlsbergbyen og Vesterbrogade som har både indkøbsmuligheder, shopping samt caféer og restauranter. Kort afstand til Europaskolen i Carlsbergbyen. Lige foran døren går der busser, og Frederiksberg Alle Metrostation samt Carlsberg S-togs Station ligger også tæt ved lejligheden.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden