Udlejet

9.900 DKK /md

Sagsnummer  1110

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 800 DKK

Depositum 29.700 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2500 Valby

Charmerende lejlighed i Valby

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 52 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Nu har vi fornøjelsen af at kunne byde velkommen indenfor i denne lyse og hyggelige 2-værelses lejlighed i Valby. Med rummelige 52 m2 er der masser af plads til at skabe din helt egen oase.

Lejligheden på Saxhøjvej byder på en rummelig og stor stue med udgang til lejlighedens altan, som vender ud imod vejen. Stuen er det ideelle sted at slappe af eller underholde dine gæster, og den åbne forbindelse til køkkenet skaber en god dynamik i lejligheden. Køkkenet er udstyret med alt, hvad du behøver, og der er rigelig plads til opbevaring af køkkenudstyr.

Soveværelset er en lyst of stort. Her er der plads til en stor seng samt opbevaringsløsninger til dine personlige ejendele. Badeværelset er moderne og stilfuldt med alle nødvendige faciliteter.

Estimeret aconto varmeforbrug: 500 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 300 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 40.400,00 kr.

Om området

Saxhøjvej 47 ligger i et af byens mest eftertragtede og hyggelige nabolag, der byder på en harmonisk blanding af bekvemmeligheder, natur og urban livsstil. Nabolaget kombinerer en rolig og naturskøn atmosfære samt nærhed til byens pulserende liv på den bedst mulige måde. Her får du mulighed for at nyde livet, uanset om du søger rekreation i grønne omgivelser eller ønsker at udforske byens spændende tilbud.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden