Udlejet

13.500 DKK /md

Sagsnummer  1114

Status  Udlejet

Periode 1,5 år

Aconto 1.050 DKK

Depositum 40.500 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2860 Søborg

Charmerende lejlighed centralt i Søborg

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 84 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne tre-værelses lejlighed på 84 kvadratmeter ligger helt centralt i Søborg. Beliggende på Runebergs Alle, er du kun få skridt væk fra Søborg Hovedgade, hvilket giver dig nem adgang til alt, hvad du har brug for af fornødenheder i din dagligdag.

Lejligheden byder på to rummelige stuer, hvoraf du har Køkken-alrum i den ene. Uanset om du vil hygge dig med gæster eller slappe af og nyde tilværelsen, har du masser af plads til det. Køkken-alrummet er lejlighedens samlingspunkt. Det moderne køkken er udstyret med alle de nødvendige og moderne apparater, som giver mulighed for at lave skøn mad til dig selv og familien. Det tilstødende alrum giver rigelig plads til både spisning og socialt samvær.

Herudover rummer lejligheden et stort og lyst soveværelse med plads til opbevaring og skabsplads samt et stort og moderne badeværelser.

Estimeret aconto varmeforbrug: 700 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 350 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 55.050,00 kr.

Om området

Denne lejlighed er ideelt beliggende i Søborg med nem adgang til Søborg Hovedgade, hvor du finder et væld af butikker, restauranter og caféer. Offentlig transport er lige rundt om hjørnet, hvilket gør det nemt at komme ind til centrum af København eller andre omkringliggende områder.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden