Udlejet

22.000 DKK /md

Sagsnummer  1033

Status  Udlejet

Periode 2-4 år

Aconto 499 DKK

Depositum 66.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2100 København Ø

Charmerende detaljer og privat tagterrasse på Indre Østerbro

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 137 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne dejlige lejlighed beliggende på Faksegade i det indre Østerbro emmer af hygge og med rum til samvær.

Lejligheden består af 2 soveværelser, samt ekstra disponibelt rum til kontor, stue i åben forbindelse til et stort alrum og køkken, badeværelse, altan og en stor privat tagterrasse.

Du træder ind i mindre entre, som er i åben forbindelse til lejlighedens alrum. Allerede her mødes du af de charmerende fritlagte bjælker som er gennemgående for hele lejligheden. Lejlighedens badeværelse er rummeligt og med separat brus. Hertil får du to gode soveværelser, hvoraf master soveværelset har indbygget skabsvæg, samt yderligere ét disponibelt rum i den anden ende af lejligheden som ideelt kan bruges til kontor.
Stuen giver rig plads til et stort sofaområde, og indbyder til dansk ‘hygge’ med den fungerende brændeovn, og indbygget bogreol på bagvæggen.

Det store alrum er luftigt og leder dig direkte til boligens køkken, som er indrettet med god skabsplads og vinkøleskab – og det er ligeledes fra køkken alrummet du ledes til det ene af de to private udearealer – altanen som er sydøstvendt. Denne kan åbnes helt op med foldedøre, og dermed kan du inddrage yderligere kvadratmeter i sommerhalvåret.
Udover altanen får du privat adgang til en stor tagterrasse, med udsigt over Københavns tage – denne er der direkte adgang til fra køkken alrummet, og der er rig mulighed for at indrette sig med både spiseplads og loungeområde.

Estimeret el-forbrug: 3.500 kr. pr. måned (inkluderer varme) Skal tilmeldes direkte
Estimeret aconto vand: 100 kr. pr. måned
Internet (Fiber 1.000/500 Mbit): 399 kr. pr. måned
Parkering: Licens
Vaskemuligheder: I boligen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = DKK 88.499

Om området

Lejligheden er beliggende på det indre Østerbro, og således har du let adgang til dagligvareindkøb, såvel som du kan gå på opdagelse i de mange delikatessebutikker, tøjforretninger, cafeer, kaffebarer og spisesteder omkring Trianglen. Det er ligeledes ved Trianglen der er adgang til metroen, som kan føre dig rundt i hele København. Hertil ligger boligen blot i gåafstand fra grønne områder, såsom Søerne og Fælledparken.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden