Udlejet

9.250 DKK /md

Sagsnummer  853

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 1.050 DKK

Depositum 27.750 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2300 København S

Charmerende 2-værelses lejlighed på Amagerbro

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 60 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Drømmer du om at bo i en klassisk københavner lejlighed, med er nærområde som tilbyder alt hvad du måtte ønske, fra spisesteder til indkøb, strand og grønne områder? Nu har du chancen for at leje denne charmerende lejlighed blot 200 meter fra Amagerbro Station i 2 år.

Indretning: Du træder ind i boligens fordelingsgang, hvorfra du har adgang til samtlige rum i lejligheden. Boligen består af 2 gode rum, hvoraf de ene største rum med fine trægulve, højt til loftet og en fin kanarp, kan anvendes til stue og spisestue, mens det andet værelse, som er gårdvendt, er ideelt til soveværelse. I soveværelset finder du et indbygget skab, således du har god opbevaringsplads, og udgang til boligens altan ud til den hyggelige gård.

Lejligheden rummer desuden et hyggeligt køkken med vindue ud til gården, køkkenet er klassisk enkelt indrettet, og det er desuden her du finder vaskemaskinen.

Sidst men ikke mindst rummer boligen et fint, men mindre, badeværelse, som er pænt istandsat og indeholder hvad du måtte have brug for.

Estimeret varmeforbrug: 800 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug: 250 kr. pr. mdr.
El- og gasforbrug: Tilmeldes direkte
Vaskemuligheder: I bolig 
Parkering: Licens

Bemærk: Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector

Om området

Denne skønne lejlighed ligger på en charmerende og rolig gade på det ellers vibrerende Amagerbro. Her bor du side om side med andre hyggelige ejendomme, fine forhaver og fine grønne områder. Nabolaget byder på flere gode spisesteder, indkøbsmuligheder og du er blot 10 minutter på cykel fra Rådhuspladsen i indre by. Har du brug for at være i nærheden af offentlig transport, fås dette også lige ved denne bolig, du har nemlig blot 5 minutters gang til Amagerbro metro st.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden