Udlejet
Watch video

18.000 DKK /mo

Case Number  510

Status  Udlejet

Period Ubegrænset

Aconto 1.364 DKK

Deposit 108.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2200 København N

Enestående lejlighed midt på Sankt Hans Torv!

  • 4 rooms

  • 1 bathrooms

  • 156 m2

  • Unfurnished

  • Pets not allowed

  • Not suitable for sharing

The Property

UDLEJES IKKE SOM VÆRENDE EN DELEBOLIG / NOT FOR SHARING
Stor lejlighed på øverste etage udlejes midt på Sankt Hans Torv! Lejligheden indeholder 4 rum, hvor det ene egner sig perfekt til stue, da der er gennemgang ud til køkkenet. Stuen har en stor fransk altan med udsigt over byen. Ud over dette har lejligheden 3 værelser. De to af værelserne deler en dør imellem sig, så det kan både bruges som stue og værelse, eller kun til stuer.
Badeværelset har rigeligt med plads og vaskesøjle, samt bruseniche.
Da lejligheden ligger på øverste etage er der skråvægge i lejligheden, men den hvide farve overalt gør lejligheden lys at være i. Køkkenet har masser af bordplads, og plads til spisebord foran den franske altan.
Der skal betales 3 måneders depositum og 3 måneders forudbetalt leje ved leje af lejligheden, kr. 108.000,00.
Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

About the Area

 
Lejligheden ligger i et af de mest eftertragtede områder i København, Sankt Hans Torv, hvor der er kort afstand til alt. Sankt Hans Torv emmer af liv med masser af cafeer og restauranter. Sidegaderne har flere hyggelige butikker, is butikker, vintage shops og barer. Få minutters gang fra lejligheden ligger Søerne og Botanisk Have. Østre Anlæg, Fælledparken, Nørreport St., Dr. Louises bro og Assistentens Kirkegård er blot nogle af de ting, som du kan nyde i området. Der forventes at være metro færdig i 2019 ved Sortedams Sø/Øster Søgade

View on map

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden