Udlejet
Se video

18.000 DKK /md

Sagsnummer  510

Status  Udlejet

Periode Ubegrænset

Aconto 1.364 DKK

Depositum 108.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2200 København N

Enestående lejlighed midt på Sankt Hans Torv!

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 156 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

UDLEJES IKKE SOM VÆRENDE EN DELEBOLIG / NOT FOR SHARING
Stor lejlighed på øverste etage udlejes midt på Sankt Hans Torv! Lejligheden indeholder 4 rum, hvor det ene egner sig perfekt til stue, da der er gennemgang ud til køkkenet. Stuen har en stor fransk altan med udsigt over byen. Ud over dette har lejligheden 3 værelser. De to af værelserne deler en dør imellem sig, så det kan både bruges som stue og værelse, eller kun til stuer.
Badeværelset har rigeligt med plads og vaskesøjle, samt bruseniche.
Da lejligheden ligger på øverste etage er der skråvægge i lejligheden, men den hvide farve overalt gør lejligheden lys at være i. Køkkenet har masser af bordplads, og plads til spisebord foran den franske altan.
Der skal betales 3 måneders depositum og 3 måneders forudbetalt leje ved leje af lejligheden, kr. 108.000,00.
Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

Om området

 
Lejligheden ligger i et af de mest eftertragtede områder i København, Sankt Hans Torv, hvor der er kort afstand til alt. Sankt Hans Torv emmer af liv med masser af cafeer og restauranter. Sidegaderne har flere hyggelige butikker, is butikker, vintage shops og barer. Få minutters gang fra lejligheden ligger Søerne og Botanisk Have. Østre Anlæg, Fælledparken, Nørreport St., Dr. Louises bro og Assistentens Kirkegård er blot nogle af de ting, som du kan nyde i området. Der forventes at være metro færdig i 2019 ved Sortedams Sø/Øster Søgade

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden