Udlejet

12.900 DKK /mo

Case Number  268

Status  Udlejet

Period 3 år

Aconto 1.200 DKK

Deposit 38.700 DKK

Udlejet
Villalejlighed · 3070 Snekkersten

Smuk bolig i Snekkersten med havudsigt

  • 3 rooms

  • 1 bathrooms

  • 138 m2

  • Unfurnished

  • Parkering

  • Pets not allowed

  • Not suitable for sharing

The Property

En hyggelig villa lejlighed beliggende i det smukke og naturskønne Snekkersten.

Lejlighedens indgang ligger under porten og er privat. Det første du møder fra hoveddøren er boligens ene værelse på venstre hånd. Det ligger lidt fjernet fra resten af lejligheden og gør sig godt evt. som kontor. Herfra går du videre op til næste sal hvor et dejligt lyst køkken med plads til et lille spisebord, møder dig. Fra køkkenet har du adgang til lejlighedens største værelse og ydermere et badeværelse med badekar, hvor alt er holdt i smagfulde lyse farver.

For enden af gangen hvor soveværelset ligger møder du et repos, der giver dig udsyn over lejlighedens stue. Det er et rum med både brændeovn og højt til loftet – hvilket på én og samme tid gør det hyggeligt og storslået. Fra lejligheden kan du se både skov og hav – og fra haven er der direkte adgang til Egebæksvang-skoven.

 

Estimeret varme: 800 kr./md
Estimeret vand: 400 dk./md
Vaskefaciliteter: i boligen

 

Fremvises kun igennem Homeconnector.

About the Area

Snekkersten ligger få kilometer nord for Espergærde, kun adskilt af Egebæksvang skov. I Snekkersten finder du en havn, et shoppingcenter og to skoler. Du finder også Kronborg Slot, "karmeliterkloster" og Søfartsmuseet i Snekkersten. Fra Snekkersten Station kan du rejse lokalt i Nordsjælland og ind i Københavns indre by. Hvis du klatrer på toget i Snekkersten, kan du komme afsted på centralstationen på bare tre kvartaler.

View on map

Receive an e-mail with new properties before they are presented here.