22.500 DKK /mo

Case Number  75

Status  Udlejet

Period 2 år

Aconto 1.800 DKK

Deposit 66.000 DKK

Udlejet
Villa · 2670 Greve Strand

Stor vidunderlig villa med havudsigt i Greve

  • 6 rooms

  • 2 bathrooms

  • 170 m2

  • Unfurnished

  • Pets not allowed

  • Not suitable for sharing

The Property

OBS! LEJES IKKE UD SOM DELEBOLIG/NOT FOR SHARING

 

Nu får du muligheden for at leje en stor skøn villa men fantastisk havudsigt i Greve (se kort)

 

I underetagen kommer du ind i entreen hvor der er adgang til toilettet og op til førstesalen. Fortsætter du ind kommer du til det store køkkenalrum, hvor du længere ned finder et stort sofahjørne. fra køkkenet af er der adgang ind til gadrobe/vakserum, og længere nede ligger et værelse med stor vinduefront som egner sig godt til kontor.

 

På førstesalen når du kommer op af trappen, er der et stort åbent plateau som opdeler de forskellige rum. Herfra er der adgang ud til den lille altan, hvorfra du kan nyde den gode udsigt udover Køge bugt. I venstre side af etagen finder du soveværelset, og ved siden af finder du det store badeværelse med både toilet, badekar og brusekabine. I den anden side finder du to ekstra værelser som egner sig godt til børne/gæsteværelser.

 

Grunden ligger i naturskønne omgivelser, tæt ude ved havet. Derfor er der fantastiske muligheder får en lang skøn spadseretur lang kysten.

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

 

www.homeconnector.dk

About the Area

På pragtfuld strandgrund i 1. række til vandet, lige midt i Greve tæt ved alting, ligger denne elegante fuldmurede strandvilla i 1 ½ plan

View on map

Receive an e-mail with new properties before they are presented here.