Udlejningsfirma

Hos os står sikkerhed og service i første række. Vi er et udlejningsfirma med fokus på rettidig omhu - siden 2010.

UOVERTRUFFEN!!!

Jeg har været i udlandet i 4,5 år og har i den periode tre gange haft behov for at udleje min lejlighed. Hos Home Connector har jeg været i suverænt gode hænder!
Torbjørn Petersen - Globetrotter

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: +45 46 48 1234

VI UDLEJER DIN BOLIG PROFESSIONELT I DAG

 

Du har måske oplevet at blive mødt af negative historier om boligudlejning. Historier der kommer fra de såkaldte eksperter på markedet, og det giver, efter vores mening og oplevelser, et forkert billede af, hvilke gode muligheder der rent faktiske er på markedet for lejeboliger i dag.

Vi, som udlejningsfirma, kæmper for at stille de danske udlejere og lejere bedst muligt.

 

Home Connector er er mindre, men veldrevet udlejningsfirma med base i København. Vi formidler boligudlejninger i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Aarhus. Vores team består af motiverede medarbejdere, som alle brænder for at hjælpe danske udlejere til en tryg og sikker boligudlejning. Det har været vores passion siden firmaets start i 2009.

 

VORES NETVÆRK ER ALFA OMEGA

For os er det vigtigste, at vi kan udleje din bolig til den bedst mulige lejer, på kortest tid. Vi er stolte af at kunne sige, at vi gennemsnitligt afsætter en bolig i København på blot 14 dage.

 

Dette formår vi, da vi dagligt er i kontakt med relocationvirksomheder og agenter, som står for at finde boliger til udstationerede medarbejdere for nogle af de største danske virksomheder. Vi har gennem små 10 år formidlet udlejning til expats for eksempelvis Novo Nordisk, Mærsk, Carlsberg, LEGO, Microsoft, Lundbeck og mange flere.

 

Herudover er vi i samarbejde med den største danske boligportal, Boligportal.dk. Det betyder for dig, at i det samme din bolig annonceres på vores website, bliver den annonceret på Boligportal.dk. Dette sikrer en optimal eksponering af din bolig.

 

DEN RIGTIGE LEJER OG DE RIGTIGE BETINGELSER

Vi udfører altid baggrundstjek på en potentiel lejer inden denne får lov at besigtige boligen. Her tjekker vi bl.a. op på deres arbejdssituation, civilstatus, økonomi, mm. Det vigtigste for os er, at der er et godt match mellem lejer, udlejer og bolig. Derfor tager vi også dine, som udlejer, personlige ønsker og præferencer for en lejer, med i vores screening af denne.

 

Når den rette lejer er fundet, sikrer vi os efterfølgende altid, at det juridiske er på plads. Den danske lejelov er kompliceret og uigennemsigtig, derfor udfærdiger vi en juridisk korrekt lejekontrakt som tager hensyn til udlejers behov.

 

Boligudlejning er enklere og tryggere med en professionel formidler. Kontakt os i dag, så sørger vi for, at udlejningen af din bolig bliver en succes.

 

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms - Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts "fee´s", ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234+45 46 48 1234

Boliger

Rækkehus
2630 Taastrup
ledig fra 15/09
Kvm 15.000
Kvm138 m2
værelser 4
Hus
2630 Taastrup
ledig fra 15/09
Kvm 15.000
Kvm258 m2
værelser 4
Lejlighed
2500 Valby
ledig fra 01/09
Kvm 18.500
Kvm113 m2
værelser 4
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/10
Kvm 12.100
Kvm74 m2
værelser 3
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/10
Kvm 9.500
Kvm62 m2
værelser 2
Villa
2700 Brønshøj
ledig fra 01/10
Kvm 18.500
Kvm164 m2
værelser 5

Se alle ledige

Har du brug for hjælp til udlejningen af din bolig?

Klik her