UDLEJNINGSFIRMA

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNINGSFIRMA. VI UDLEJER DIN BOLIG PROFESSIONELT I DAG

 

I medierne kan du møde negative historier om boligudlejning. Historier der kommer fra de “såkaldte” eksperter, og som giver et forkert billede af, hvilke muligheder der er på markedet for lejeboliger i dag. Vi som udlejningsfirma, kæmper for at stille danske lejere bedst muligt.

Home Connector er et lille, veldrevet udlejningsfirma med base i København, der formidler boligudlejninger i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vores team består af 5 personer, der alle brænder for at hjælpe danske udlejere til en sikker boligudlejning. Det har været vores passion, siden firmaets start i 2009.

 

Vores netværk er Alfa Omega

Vi går meget op i, at vi kan udleje boligen på kortest tid og til bedst mulige lejer. Vi er stolte af at kunne sige, at vi eksempelvis gennemsnitligt afsætter en bolig i København på 14 dage.

 

For at kunne gøre dette er vi dagligt i kontakt med relocationfirmaer og agenter, der står for at finde bolig til udstationerede medarbejdere fra de største, danske virksomheder. Vi har igennem de seneste seks år formidlet udlejning til expats for Novo Nordisk, Carlsberg, Maersk, Microsoft og mange flere.

 

Derudover samarbejder vi med de største boligportaler. Det betyder, at så snart en bolig lægges op på Home Connectors side, bliver den også vist på disse boligportaler. Det sikrer en optimal eksponering af boligen.

Den rigtige lejer og de rigtige betingelser

Inden en potentiel lejer får lov at besigtige boligen, sørger vi for at udføre et grundigt baggrundstjek. Vi tjekker blandt op på arbejdssituation, civilstatus og økonomi. Vi sikrer os, at det er et godt match mellem lejer, udlejer og bolig.

 

Når vi har fundet den rigtige lejer, sikrer vi os altid, at det juridiske efterfølgende er på plads. For den danske lejelov er kompliceret og uigennemsigtig. Vi udarbejder derfor en juridisk korrekt lejekontrakt, der tager hensyn til udlejers behov.

 

Udlejningen af en bolig er enklere og tryggere med en professionel formidler. Kontakt os i dag, så sørger vi for, at udlejning af din bolig bliver en succes.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig