UDLEJNING AF LEJLIGHED REGLER

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode


I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt – hos Home Connector spiller vi altid med åbne kort.


Vi gør meget ud af, at være loyale og ærlige med vores priser. Vores høje serviceniveau er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.


Udlejningspakken inkluderer:

  • Vurdering
  • Annoncering
  • Fremvisninger
  • Udfærdigelse af lejekontrakt • Screening og fund af lejer
  • Korrespondance mellem parterne indtil lejeperiodens start.
  • Vi står ligeledes for indflytningen, udfærdigelse af Indflytningsrapport, tilmelding af lejeren til diverse forbrugsmålere, samt rådgivning omkring alm. Lejeforhold.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF DIN LEJLIGHED REGLER

 

Når man skal udleje sin bolig, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Hos Home Connector gør vi en dyd ud af at vende det negative billede til noget positivt. Det er dig og din bolig, som er i fokus.

Samme for alle

Reglerne for udlejning af boliger blev oprindeligt strukket sammen som ”særlige regler” for at motivere til værelsesudlejninger i de store studiebyer. Alt sammen for at gøre markedet mere attraktivt og lettere for danske studerende at finde en lejebolig.
I Danmark er ovenstående de samme regler, der i dag gør sig gældende, når danskere vil leje deres bolig ud en del eller hele året.

Tjek SKAT

Din lejeindtægt skal som hovedregel altid indberettes til SKAT, men ifølge skattereglerne slipper du for at betale skat, så længe de ikke overstiger det såkaldte bundfradrag – et fradrag, der udregnes forskelligt, alt efter om du er ejer eller lejer af den bolig, du udlejer.

Vil du som lejer fremleje din lejlighed, svarer bundfradraget til to tredjedele af den årlige husleje, du selv betaler – inklusive aconto-varmeforbrug og boligstøtte, hvis du får det. Samme regler gør sig ligeledes gældende, hvis du er andelshaver.

Som ejer af et lejemål skal du ikke betale skat, så længe lejeindtægterne ikke overstiger 24.000 kroner om året eller 1,33 procent af din boligs ejendomsværdi i indkomståret. Hvis ejendomsværdien eksempelvis er to millioner kroner, må du opkræve 26.600 kroner i leje – skattefrit. I de fleste tilfælde vil din lejeindtægt dog overstige dette og du skal være opmærksom på, at lave en grundig gennemgang af dine indtægter og udgifter.

Længere perioder

Hvis du udlejer din bolig i en længere periode vil virksomhedsordning give dig mulighed for, at trække din virksomheds/udlejnings renteudgifter fra i din personlige indkomst. Du får også mulighed for at spare op i “virksomheden” mod at betale en foreløbig skat. På den måde kan du foretage en skattemæssig udjævning af din indkomst fra virksomheden/udlejning ved at spare op i gode år, og hæve opsparet overskud i dårlige år.

Vi anbefaler at tage et kig på SKATs hjemmeside, hvor du kan få hjælp og vejledning til at beregne dit årlige bundfradrag – dog anbefaler vi i Home Connector, at du søger professionel hjælp hos en revisor inden din udlejning begynder.

Find mere information omkring SKAT ved udlejning af bolig, KLIK HER

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig