UDLEJNING AF LEJLIGHED NØRREBRO

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF LEJLIGHED NØRREBRO

Hos Home Connector gør vi alt for, at det skal være let for dig at udleje din lejlighed på Nørrebro.
Vi er en mindre og veldrevet virksomhed, hvis speciale er udlejning af lejligheder på Nørrebro og i resten af Hovedstadsområdet.

 

Der er mange ting, der spiller ind i forhold til udlejningen af en lejlighed. Derfor står vi for det praktiske vedrørende udlejning af lejligheden, lejekontrakten, kontakten til lejer og alt derimellem.
Vi har i mange år hjulpet store firmaer med at finde passende lejligheder til deres ansatte. Det har givet os et netværk og en erfaring, der gør det muligt for os at tilbyde dig den helt rigtige lejer til lige netop din bolig.

 

For at du kan føle dig tryg, når din lejlighed skal udlejes, så screener vi altid de potentielle lejere og tjekker op på deres arbejdssituation, civilstatus og økonomi, inden vi indgår en lejekontrakt.
Når din lejlighed er udlejet, kan du også stadig overlade det praktiske til os.

Vi tilbyder at stå for huslejeopkrævning, viceværtsordning, rykkere og kontrolbesøg.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig