UDLEJNING AF HUS NORDSJÆLLAND

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF HUS NORDSJÆLLAND. DU HAR BOLIGEN, VI HAR LEJEREN

 

Når man skal udleje sit hus, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Vi hos Home Connector ApS har siden 2009 udlejet adskillige lejemål i nordsjælland.

Vi gør en dyd ud af, at vende det negative billede til noget positivt.

Det er dig og din bolig, som er i fokus.

 

Er du ejer af et hus i Nordsjælland og ønsker at udleje? Så kan vi med sikkerhed hjælpe dig godt på vej.

Vi er specialister i udlejning af huse i Nordsjælland, og har flere års erfaring med at hjælpe udlejere med udlejningen af deres boliger.

Vi vælger ikke hvem som helst som lejer til dit hus. Tværtimod er vi kendt for, at vælge lejere som matcher vores kunders behov. Derudover bistår vi med rådgivning og udfærdigelse af lejekontrakter, indflytningsrapporter, tilmeldinger af forbrugsmålere, fremvisninger og alt andet man som udlejer skal være ekstra opmærksom på.

 

Udlejning af huse i Nordsjælland kan sagtens være en god oplevelse, selvom mange medier mener noget andet. Hos Home Connector hjælper vi sågar til efter huset er udlejet. Vi tilbyder nemlig at stå for det praktiske, så du ikke selv skal bekymre dig om at opkræve husleje, sende eventuelle rykkere eller være vicevært. Vi har endda god erfaring med at arrangere kontrolbesøg, hvor vi tjekker op på om alt er som det skal være i lejemålet, mens du som udlejer er væk fra ejendommen.

Kontakt os i dag og få en gratis vurdering allerede i morgen.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig