Udlejning af hus Nordsjælland

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

DU HAR BOLIGEN, VI HAR LEJEREN

Når man skal udleje sit hus, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Home Connector har siden 2009 udlejet adskillige boliger i Nordsjælland.

Vi gør en dyd af at vende det negative billede til noget positivt.

Det er dig og din bolig der er i fokus.

 

Er du ejer af et hus i Nordsjælland og ønsker at udleje? Så kan vi med sikkerhed hjælpe dig godt på vej.

Vi er specialister i udlejning af huse i Nordsjælland, og har flere års erfaring med at hjælpe udlejere med udlejningen af deres boliger.

Vi vælger ikke hvem som helst som lejer til dit hus. Vi vælger lejere som matcher netop dine ønsker. Derudover bistår vi med fremvisninger, rådgivning og udfærdigelse af lejekontrakter, indflytningsrapporter samt tilmeldinger af forbrugsmålere.

 

Hos Home Connector hjælper vi sågar til efter huset er udlejet. Vi tilbyder nemlig at stå for det praktiske, så du er sikker på, at dit lejemål fungerer som det skal.

 

Kontakt os i dag og få en gratis vurdering allerede i morgen.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234