UDLEJNING AF HUS KØBENHAVN

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF HUS KØBENHAVN. BOLIGUDLEJNING HAR VÆRET VORES PASSION SIDEN 2009

 

Når man skal udleje sit hus i København, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Hos Home Connector gør vi en dyd ud af at vende det negative billede til noget positivt. Det er dig og dit hus, som er i fokus.

 

Står du med et hus i København, du gerne vil udleje? Så overlad trygt det hele til Homeconnector.dk.

 

Vi er specialister i udlejning af huse i København, og har mange års erfaring med at hjælpe udlejere med deres boligudlejning.

 

Vi sørger for at dit hus bliver vist frem for så mange som muligt ved at bruge vores store netværk, bestående af relocation virksomheder og nogle af Danmarks største virksomheder. – Også står vi ved din side fra der skal findes en lejer, til der skal laves lejekontrakt og efter den er underskrevet.

 

Udlejning af huse kan sagtens være en nem omgang. Hos Homeconnector.dk hjælper vi sågar til efter huset er udlejet. Vi tilbyder nemlig at stå for det praktiske, så du ikke selv skal bekymre dig om at opkræve husleje, sende eventuelle rykkere eller være vicevært. Vi har endda god erfaring med at arrangere kontrolbesøg hver  måned, hvor vi tjekker op på om alt er som det skal være.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig