Udlejning af hus København

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

BOLIGUDLEJNING HAR VÆRET VORES PASSION SIDEN 2009

Når man skal udleje sit hus i København, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Hos Home Connector gør vi en dyd ud af at vende det negative billede til noget positivt. Det er dig og dit hus der er i fokus.

 

Står du med et hus i København du gerne vil udleje? Så overlad trygt det hele til Home Connector.

 

Vi er specialister i udlejning af huse i København, og har mange års erfaring med at hjælpe udlejere med deres boligudlejning.

 

Vi sørger for, at dit hus bliver vist frem for så mange som muligt ved at bruge vores store netværk, bestående af relocation virksomheder og nogle af Danmarks største virksomheder. Vi står ved din side fra der skal findes en lejer til der skal laves lejekontrakt, samt ved indflytningen og nøgleoverdragelsen.

 

Home Connector kan også hjælpe dig efter huset er udlejet. Vi tilbyder at stå for det praktiske og vil være lejers primære kontaktperson. På denne måde sikres du, at dit lejemål fungerer som det skal. Hvis noget går i stykker, har vi samarbejdspartnere inden for de fleste fag, som kan hjælpe til en fordelagtig pris.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234