Udlejning af hus i København

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1480035045349{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” use_as_box=”use_row_as_box” type=”grid” text_align=”left” css_animation=”” css=”.vc_custom_1480035055225{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″ offset=”vc_col-lg-offset-2″][vc_column_text]

PROFESSIONEL BOLIGUDLEJNING I KØBENHAVN SIDEN 2009

Hos Home Connector er boligudlejning vores passion, og har været det siden vi først startede i 2009.

Vi er specialister i udlejning af huse i København og har mange års erfaring med at hjælpe udlejere med deres boligudlejning.

 

Så står du med et hus i København, du gerne vil udleje – kan du trygt overlade det hele til Home Connector.

 

Vi sørger for, at dit hus bliver vist frem til så mange relevante personer som muligt, ved brug af vores store netværk, bl.a. bestående af relocation agenturer og nogle af de største virksomheder i Danmark.

Vi står ved din side fra der skal findes en lejer, til der skal udarbejdes en kontrakt, samt ved indflytning og nøgleoverdragelse.

 

Home Connector står også til rådighed for dig efter dit hus er udlejet. Vi tilbyder at stå for det praktiske, og vil være lejers primære kontaktperson. Således sikres du, at dit lejemål fungerer som det skal under hele perioden.

Skulle noget gå i stykker og trænge til reparation, har vi samarbejdspartnere inden for de fleste fag, som kan hjælpe til en fordelagtig pris.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_column][/vc_column]