Udlejning af hus i Nordsjælland

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”grid” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css=”.vc_custom_1480035045349{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column][vc_row_inner row_type=”row” use_as_box=”use_row_as_box” type=”grid” text_align=”left” css_animation=”” css=”.vc_custom_1480035055225{background-color: #ffffff !important;}”][vc_column_inner width=”2/3″ offset=”vc_col-lg-offset-2″][vc_column_text]

Det handler om sikkerhed, når du udlejer dit hus

Siden 2010  har vi hos Home Connector hjulpet over 4.000 udlejere med udlejningen af deres huse i Nordsjælland.
Vi gør en dyd af at vende det negative billede, man kan blive mødt af i medierne, til noget positivt.
Hos os er det nemlig kun dig og din bolig der er i fokus – og det er vores mål at sørge for, at du får en så tryg og sikker boligudlejning som muligt.

 

Er du ejer af en bolig i Nordsjælland og ønsker du at udleje den, kan vi hos Home Connector med sikkerhed hjælpe dig godt på vej. Vi er specialister i udlejning af boliger i Nordsjælland, og har flere års erfaring med at hjælpe udlejere til at få lejet deres boliger ud til gode lejere.
For vi vælger ikke hvem som helst til lejer af din bolig. Vi vælger lejere der matcher netop dine personlige ønsker og præferencer.
Herudover bistår vi med fremvisninger, rådgivning og udfærdigelse af lejekontrakt og indflytningsrapport, samt tilmelding til diverse forbrugsmålere.

 

Hos Home Connector tilbyder vi endvidere en administrationspakke, så du har nogen der kan stå for alt det praktiske vedrørende lejemålet, mens du er væk. Således er du sikker på, at din bolig fungerer som den skal.

 

Kontakt os i dag og modtag en gratis vurdering allerede i morgen.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_column][/vc_column]