UDLEJNING AF HUS ÅRHUS

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF HUS ÅRHUS

 

Ønsker du at leje dit hus ud i Århus? Så er vi de helt rigtige at tage fat i. Home Connector har lejet huse ud i Århus og omegn siden 2009. Vi kender derfor boligmarkedet og har lokalt kendskab til byen.

 

Hos Home Connector er vi eksperter i boligudlejning. Vi har gennem mangeårig erfaring formået at etablere os som en af de førende udlejningsvirksomheder i Danmark. For os er det vigtigt at vores kunder føler sig hørt og forstået gennem hele processen. Et udlejningsforløb hos os, består derfor ikke kun af en masse praktiske aspekter, med er sideløbende med vejledning og rådgivning fra nogle af de bedste boligeksperter i Danmark.

 

Hvis du står med tankerne at leje dit hus i Århus ud, er det vigtigt at sætte dig ind i reglerne i lejeloven. Det kan beskytte dig mod en dårlig udlejning og en sag i huslejenævnet. Men lejeloven er lang og uigennemsigtig for de fleste privatpersoner. Derfor har vi hos Home Connector specialiseret os i lejeloven og dens betydning for dig som udlejer. Vi hjælper dig igennem alle dine forbehold og spørgsmål til en udlejning, nemlig for at sikre at du har en lejeaftale, som sikrer dine rettigheder bedst muligt.

 

Ud over vores dybdegående viden om lejeloven er vi eksperter til at finde en god lejer til dit hus. Vores stærke netværk består af store virksomheder samt relocationvirksomheder, der alle søger boliger til at leje i Århus. En del af de lejere vi finder til dagligt er expats, som er her på en arbejdskontrakt, løbende fra 6 måneder til 10 år. Vi finder den lejer, som passer bedst til dine forventninger til en udlejning af dit hus, og sørger for at det bliver en god erfaring.

 

Vi er med hele vejen igennem udlejningsforløbet, fra start til slut. Vi hjælper med annoncering af dit hus i Århus til vores netværk samt på vores hjemmeside, som bliver præsenteret med professionelle billeder, taget af vores dygtige fotograf. Vi fremviser dit hus, screener lejer og udarbejder lejekontrakt, når den tid kommer. Til sidst står vi for indflytningen og overleveringen af huset til den nye lejer. Men vi stopper ikke her. Det er nemlig muligt at tilkøbe en administrationspakke, som kan hjælpe dig i det efterfølgende forløb, som er perfekt til dig, der gerne vil have en let og overskuelig lejeperiode.

 

Vi hjælper b.la. med:

  • Viceværtsservice
  • Juridisk rådgivning
  • Slutrengøring
  • Økonomimodul

 

Hos os kan du altid forvente den bedste service og rådgivning inden for lejeområdet. Vi er her for at komme dårlige lejekontrakter til livs, så udlejere ikke mister deres rettigheder. Vi kan tilbyde dig en problemfri og hurtig udlejning, som er understøttet af en 100 % juridisk korrekt lejekontrakt.

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering af dit hus på 4648 1234. Vi står klar til at hjælpe dig med din udlejning.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig