Udlejning af hus i Aarhus

Når du skal udleje din bolig i Aarhus, er der meget du skal huske på; jura, regler og andet praktik. Vi står klar med en hjælpende hånd i hele processen, når beslutningen om at udleje er truffet

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: +45 46 48 1234

UDLEJNING AF HUS AARHUS

Ønsker du at udleje dit hus i Aarhus? Så er vi de helt rigtige at tage fat i. Home Connector har formidlet udlejning af huse i Aarhus og omegn siden 2009. Vi kender derfor boligmarkedet, og har lokalt kendskab til byen.

 

EKSPERTER I BOLIGUDLEJNING

Hos Home Connector er vi eksperter i boligudlejning. Vi har gennem mangeårig erfaring formået at etablere os, som en af de førende udlejningsvirksomheder i Danmark. For os er det vigtigt at vores kunder føler sig hørt og forstået gennem hele processen. Et udlejningsforløb hos os består derfor ikke kun af en masse praktiske aspekter, men er sideløbende vejledning og rådgivning fra nogle af de bedste boligeksperter i Danmark.

 

Hvis du går med tanker om at udleje dit hus i Aarhus, er det vigtigt du sætter dig ind i reglerne i lejeloven. Det kan beskytte dig mod en dårlig udlejning og en sag i huslejeklagenævnet. Men vi ved lejeloven er lang og uigennemsigtig for de fleste privatpersoner. Derfor har vi hos Home Connector specialiseret os i lejeloven og dens betydning for dig som udlejer. Vi hjælper dig igennem alle dine forbehold og spørgsmål til en udlejning for at sikre, at du har en lejeaftale, som sikrer dine rettigheder bedst muligt.

 

DEN RIGTIGE LEJER TIL DIN BOLIG

Ud over vores dybdegående viden om lejeloven, er vi eksperter i at finde en god lejer til din bolig. Vores stærke netværk består af store virksomheder samt relocationvirksomheder, der alle søger lejeboliger i Aarhus.

Størstedelen af de lejere vi finder er expats som er i Danmark på en arbejdskontrakt, løbende fra 6 måneder til 10 år. Vi finder den lejer, som passer bedst til dine forventninger og sørger for at det bliver en god oplevelse.

 

Vi er med hele vejen igennem udlejningsforløbet, fra start til slut. Vi hjælper med annoncering af dit hus i Aarhus, både til vores netværk samt på vores hjemmeside. Vi fremviser dit hus, screener lejer og udarbejder lejekontrakt, når den tid kommer. Til sidst står vi for indflytningen og overleveringen af huset til den nye lejer, herunder tilmelding til diverse forbrugsmålere og nøgleoverdragelse.

 

Hos os kan du altid forvente den bedste service og rådgivning inden for lejeområdet. Vi er her for at komme dårlige lejekontrakter til livs, så udlejere ikke mister deres rettigheder. Vi kan tilbyde dig en problemfri og hurtig udlejning, som er understøttet af en 100 % juridisk korrekt lejekontrakt.

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering af dit hus på 4648 1234. Vi står klar til at hjælpe dig med din udlejning.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms - Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts "fee´s", ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234+45 46 48 1234

Boliger

Hus
2970 Hørsholm
ledig fra 01/05
Kvm 15.950
Kvm146 m2
værelser 5
Lejlighed
2100 København Ø
ledig fra 01/04
Kvm 35.000
Kvm277 m2
værelser 5
Lejlighed
2000 Frederiksberg
ledig fra 01/04
Kvm 19.500
Kvm123 m2
værelser 4
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/04
Kvm 17.500
Kvm118 m2
værelser 3
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/04
Kvm 11.800
Kvm62 m2
værelser 3
Lejlighed
2920 Charlottenlund
ledig fra 01/04
Kvm 9.500
Kvm64 m2
værelser 2

Se alle ledige

Har du brug for hjælp til udlejningen af din bolig?

Klik her