Udlejning af hus Århus

Her på siden gennemgår vi de basis forhold du skal være opmærksom på når vi snakker om udlejning af hus Århus.

Vi gennemgår bl.a:

  • Fund af den rigtige lejer
  • Lejekontrakt (Meget kort fortalt)
  • Hvordan du fastsætter din husleje omkring Aarhus
  • Tidsbegrænset vs. utidsbegrænset
Udlejning af hus i

Hvis du går med tanker omkring udlejning af hus Århus, er det vigtigt du sætter dig ind i reglerne i lejeloven. Det kan beskytte dig mod en dårlig udlejning og en sag i huslejeklagenævnet. Men vi ved lejeloven er lang og uigennemsigtig for de fleste privatpersoner. Derfor har vi hos Home Connector specialiseret os i lejeloven og dens betydning for dig som udlejer. Vi hjælper dig igennem alle dine forbehold og spørgsmål til en udlejning for at sikre, at du har en lejeaftale, som sikrer dine rettigheder bedst muligt.

Den rigtige lejer til din bolig

Ud over vores dybdegående viden om lejeloven, er vi eksperter i at finde en god lejer til din bolig. Vores stærke netværk består af store virksomheder samt relocationvirksomheder, der alle søger lejeboliger i Aarhus.

Størstedelen af de lejere vi finder er expats som er i Danmark på en arbejdskontrakt, løbende fra 6 måneder til 10 år. Vi finder den lejer, som passer bedst til dine forventninger og sørger for at det bliver en god oplevelse.

Lejekontrakten kort fortalt

Brug altid standart blanketten fra boligministeriet, den såkaldte A9 (9 udgave). I bund og grund kan du i Danmark udleje din bolig uden en kontrakt og reglerne i lejeloven vi da gøre sig gældene. I A9 kontrakten som du frit kan downloade nedenfor. MEN, vær nu særlig opmærksom på §11 særlige vilkår. Du kan ikke skrive, hvad som helst som fraviger lejeloven og derfor vil vi herfra på det kraftigeste anbefale at tage fat i enten et udlejningsfirma eller en jurist som har daglig berøring med lejeretslige emner.

Hvordan fastsætter man sin husleje i og omkring Århus

  • Først og fremmest skal du være sikker på, hvilken type af bolig du ejer og skal udleje. Der er nemlig stor forskel på både opførelsesår, “klasse” og størrelse.
  • Find ud af om din bolig kan være reguleret i kommunen
  • Afdæk markedet for ligende boliger
  • Lav vægt på de gode lejere frem for profit.

Vi har lavet en 100% gratis husleje beregner her – Indsæt dit postnummer og størrelse og vi kommer med en estimeret markedsleje.

Tidsbegrænset leje kontrakt vs. utidsbegrænset lejekontrakt

Maiken forklarer kort tidsbegrænset lejeforhold (Beklager den ringe lydkvalitet)

Vi er med hele vejen igennem udlejningsforløbet, fra start til slut. Vi hjælper med annoncering af dit hus i Aarhus, både til vores netværk samt på vores hjemmeside. Vi fremviser dit hus, screener lejer og udarbejder lejekontrakt, når den tid kommer. Til sidst står vi for indflytningen og overleveringen af huset til den nye lejer, herunder tilmelding til diverse forbrugsmålere og nøgleoverdragelse.

Hos os kan du altid forvente den bedste service og rådgivning inden for lejeområdet. Vi er her for at komme dårlige lejekontrakter til livs, så udlejere ikke mister deres rettigheder. Vi kan tilbyde dig en problemfri og hurtig udlejning, som er understøttet af en 100 % juridisk korrekt lejekontrakt.

Eksperter i boligudlejning

Hos Home Connector er vi eksperter i boligudlejning og især udlejning af hus århus. Vi har gennem mangeårig erfaring formået at etablere os, som en af de førende udlejningsvirksomheder i Danmark. For os er det vigtigt at vores kunder føler sig hørt og forstået gennem hele processen. Et udlejningsforløb hos os består derfor ikke kun af en masse praktiske aspekter, men er sideløbende vejledning og rådgivning fra nogle af de bedste boligeksperter i Danmark.

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering af dit hus på 4648 1234. Vi står klar til at hjælpe dig med din udlejning.