Udlejning af hus i Aarhus

Når du skal udleje din bolig i Aarhus, er der meget du skal huske på; jura, regler og andet praktik. Vi står klar med en hjælpende hånd i hele processen, når beslutningen om f.eks. udlejning af hus er taget.

Ønsker du at udleje dit hus i Aarhus? Så er vi de helt rigtige at tage fat i. Home Connector har formidlet udlejning af huse i Aarhus og omegn siden 2009. Vi kender derfor boligmarkedet, og har lokalt kendskab til byen.

Udlejning af hus i

Eksperter i boligudlejning

Hos Home Connector er vi eksperter i boligudlejning. Vi har gennem mangeårig erfaring formået at etablere os, som en af de førende udlejningsvirksomheder i Danmark. For os er det vigtigt at vores kunder føler sig hørt og forstået gennem hele processen. Et udlejningsforløb hos os består derfor ikke kun af en masse praktiske aspekter, men er sideløbende vejledning og rådgivning fra nogle af de bedste boligeksperter i Danmark.

Hvis du går med tanker om at udleje dit hus i Aarhus, er det vigtigt du sætter dig ind i reglerne i lejeloven. Det kan beskytte dig mod en dårlig udlejning og en sag i huslejeklagenævnet. Men vi ved lejeloven er lang og uigennemsigtig for de fleste privatpersoner. Derfor har vi hos Home Connector specialiseret os i lejeloven og dens betydning for dig som udlejer. Vi hjælper dig igennem alle dine forbehold og spørgsmål til en udlejning for at sikre, at du har en lejeaftale, som sikrer dine rettigheder bedst muligt.

Den rigtige lejer til din bolig

Ud over vores dybdegående viden om lejeloven, er vi eksperter i at finde en god lejer til din bolig. Vores stærke netværk består af store virksomheder samt relocationvirksomheder, der alle søger lejeboliger i Aarhus.

Størstedelen af de lejere vi finder er expats som er i Danmark på en arbejdskontrakt, løbende fra 6 måneder til 10 år. Vi finder den lejer, som passer bedst til dine forventninger og sørger for at det bliver en god oplevelse.

Vi er med hele vejen igennem udlejningsforløbet, fra start til slut. Vi hjælper med annoncering af dit hus i Aarhus, både til vores netværk samt på vores hjemmeside. Vi fremviser dit hus, screener lejer og udarbejder lejekontrakt, når den tid kommer. Til sidst står vi for indflytningen og overleveringen af huset til den nye lejer, herunder tilmelding til diverse forbrugsmålere og nøgleoverdragelse.

Hos os kan du altid forvente den bedste service og rådgivning inden for lejeområdet. Vi er her for at komme dårlige lejekontrakter til livs, så udlejere ikke mister deres rettigheder. Vi kan tilbyde dig en problemfri og hurtig udlejning, som er understøttet af en 100 % juridisk korrekt lejekontrakt.

Kontakt os i dag for at få en uforpligtende vurdering af dit hus på 4648 1234. Vi står klar til at hjælpe dig med din udlejning.