Udlejning af bolig virksomhedsordningen

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

UDLEJNING AF BOLIG VIRKSOMHEDSORDNINGEN; GODE TIPS OG INFO OM SKATTEREGLERNE

 

Vi er eksperter i udlejning af boliger for klienter der skal udstationeres. Over 80 % af vores forretning er kunder som for en periode skal være væk fra deres bolig. Vi sørger for, at hele lejeperioden bliver optimal og er 100% med fra start til slut.

 

Når du skal udleje din ejerbolig, har du bl.a. mulighed for at vælge at lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen, da udlejning af en ejerlejlighed kan betragtes som erhvervsmæssig virksomhed.

 

Der kan som udlejer være fordele ved at benytte virksomhedsordningen, da du får fuld fradragsværdi for de renteudgifter, som vedrører det lejemål du udlejer.

 

Kort fortalt

Tæller du overskud/underskud fra din udlejning op, efter at du har fratrukket eventuelle renteudgifter til din kreditforening og pengeinstitut. Det vil sige, at fra huslejeindtægten skal du trække alle dine udgifter til lejemålet fra, også din renteudgifter.

 

Nettobeløbet beskattes som virksomhedsindkomst i virksomhedsordningen med en foreløbig a conto-skat på 24,5 %, og det resterende beløb vil fremstå som et opsparet overskud i virksomhedsordningen.

 

Når du optjener et overskud, opspares dette i virksomhedsordningen og vil derfor ikke have nogen indflydelse på din personlige indkomst.

Som alle andre virksomheder bliver det opsparede overskud først beskattet når du vælger at hæve hele eller en dele af årets opsparede overskud i virksomhedsordningen, eller hvis du som udlejer slutter med at anvende virksomhedsordningen. Når du vælger at slutte med virksomhedsordningen, eller ønsker at ”hæve” overskuddet, vil du blive personbeskyttet.

 

Det beløb eller overskud du vælger at hæve, tillagt den betalte foreløbige a conto-skat, medregnes i din personlige indkomst i det år, hvor du foretager hævningen. Beskatningen vil med de nuværende skatteprocenter være på ca. 37 %, hvis din indkomst ikke overstiger 449.100 kr. (efter arbejdsmarkedsbidrag) årligt. Betaler du topskat vil beskatningen udgøre ca. 52 %.

 

Når du tager overskuddet ud af virksomhedsordningen, vil du i skatteberegningen få tilgodeskrevet den tidligere betalte a conto-skat på 24,5 %.

 

Vi i Home Connector mener, at virksomhedsordningen er fordelagtig, men anbefaler, at du lader en revisor lave dit regnskab. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få lavet en skatteberegning.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234