UDLEJNING AF BOLIG VIRKSOMHEDSORDNINGEN

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF BOLIG VIRKSOMHEDSORDNINGEN, GODE TIPS OG INFO TIL OM SKATTEREGLERNE

 

Vi er eksperter i udlejning af boliger for klienter der skal udstationeres. Over 80 % af forretningen er kunder som for en periode skal være væk fra deres bolig. Vi sørger for, at hele lejeperioden bliver optimal og er 100% med fra start til slut.

 

Når du skal udleje en ejerbolig har du bl.a. mulighed for, at vælge at lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen, da udlejning af en ejerlejlighed kan betragtes som erhvervsmæssig virksomhed.

 

Der kan som udlejer være fordele ved, at benytte virksomhedsordningen da du får fuld fradragsværdi for de renteudgifter, som vedrører det lejemål du udlejer.

 

Kort fortalt

tjener du overskud/underskud fra din udlejning op, efter at du har fratrukket eventuelle renteudgifter til din kreditforening og pengeinstitut. Det vil sige at fra huslejeindtægten skal du trække alle dine udgifter til lejemålet fra også din renteudgifter.

 

Nettobeløbet beskattes som virksomhedsindkomst i virksomhedsordningen med en foreløbig a conto-skat på 24,5 %, og det resterende beløb vil fremstå som et opsparet overskud i virksomhedsordningen.

 

Når du optjener et overskud opspares dette i virksomhedsordningen og vil derfor ikke have nogen indflydelse på din personlige indkomst.

Som alle andre virksomheder bliver det opsparede overskud først beskattet, når du vælger at hæve hele eller en del af årets opsparede overskud i virksomhedsordningen, eller hvis du som udlejer slutter med, at anvende virksomhedsordningen. Når du vælger at slutte med virksomhedsordningen eller ønsker, at ”hæve” overskuddet vil du blive personbeskyttet.

 

Det beløb eller overskud du vælger at hæve, tillagt den betalte foreløbige a conto-skat, medregnes i din personlige indkomst i det år, hvor du foretager hævningen. Beskatningen vil med de nuværende skatteprocenter være på ca. 37 %, hvis din indkomst ikke overstiger 449.100 kr. (efter arbejdsmarkedsbidrag) årligt. Betaler du topskat vil beskatningen udgøre ca. 52 %.

 

Når du tager overskuddet ud af virksomhedsordningen, vil du i skatteberegningen få tilgodeskrevet den tidligere betalte a conto-skat på 24,5 %.

 

Vi i Home Connector mener, at virksomhedsordningen er fordelagtig, men anbefaler, at du lader en revisor lave dit regnskab. Har du spørgsmål er du meget velkommen til, at kontakte os med henblik på, at få lavet en skatteberegning.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig