Udlejning af bolig – virksomhedsordningen

Hvordan er det nu reglerne for SKAT er, når du skal udleje din bolig? Vi giver dig en kort gennemgang af skattereglerne og virksomhedsordningen

Bred erfaring og sublim service

Det har været et fuldstændig smertefrit samarbejder med Home Connector. De har leveret og præsteret med service på et andet niveau! En bred erfaring, unikt netværk og kompetente medarbejdere hos Home Connector. Jeg anbefaler Home Connector til alle jeg kender.
Emil Gammelby - Iværksætter

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: +45 46 48 1234

UDLEJNING AF BOLIG – VIRKSOMHEDSORDNINGEN; GODE TIPS SAMT INFO OM SKATTEREGLERNE

 

Hos Home Connector er vi eksperter i boligudlejning for klienter som skal udstationeres. Mere end 80% af vores forretning er kunder som for en periode skal være væk fra deres bolig.
Vi hjælper fra start til slut, med at sikre lejeperioden bliver optimal.

 

Når du skal udleje din ejerbolig, har du bl.a. mulighed for at lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen, idet udlejning af en ejerlejlighed kan betragtes som en erhvervsmæssig virksomhed.

 

Som udlejer, kan du drage fordel af at benytte virksomhedsordningen, da du får fuld fradragsværdi for de renteudgifter, der vedrører det lejemål du udlejer.

 

KORT FORTALT

Du tæller overskud/ underskud fra din udlejning op, efter du har fratrukket eventuelle renteudgifter til din kreditforening og pengeinstitut. Det vil sige, at du fra huslejeindtægten, skal trække alle dine udgifter til lejemålet fra, også dine renteudgifter.

 

Nettobeløbet beskattes som virksomhedsindkomst i virksomhedsordningen med en foreløbig a conto skat på 24,5 % og det resterende beløb, vil fremstå som et opsparet overskud i virksomhedsordningen.

 

Når du optjener et overskud, opspares dette i virksomhedsordningen og vil derfor ikke have nogen indflydelse på din personlige indkomst.
Som med alle andre virksomheder, bliver det opsparede overskud først beskattet, når du vælger at hæve hele eller dele af året opsparede overskud i virksomhedsordningen, eller hvis du som udlejer stopper med at anvende virksomhedsordningen. Når du vælger at stoppe med virksomhedsordningen, eller ønsker at “hæve” overskuddet, vil du blive personbeskattet.

 

Det beløb eller overskud du vælger at hæve, tillagt den betalte foreløbige a conto skat, medregnes i din personlige indkomst det år, hvor du foretager hævningen. Beskatningen vil, med de nuværende skatteprocenter, være på ca. 37 % hvis din indkomst ikke overstiger 449.100 kr. (efter arbejdsmarkedsbidrag) årligt. Betaler du topskat, vil beskatningen udgøre ca. 52 %.

 

Idet du tager overskuddet ud af virksomhedsordningen, vil du i skatteberegneren få tilgodeskrevet den tidligere betale a conto skat på 24,5 %.

 

Hos Home Connector mener vi, at virksomhedsordningen er fordelagtig, men vi anbefaler at du lader en revisor lave dit regnskab. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os med henblik på at få lavet en skatteberegning.

 

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms - Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts "fee´s", ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234+45 46 48 1234

Boliger

Lejlighed
1799 København V
ledig fra 15/11
Kvm 8.000
Kvm48 m2
værelser 1
Lejlighed
2200 København N
ledig fra 01/12
Kvm 15.000
Kvm101 m2
værelser 4
Rækkehus
2630 Taastrup
ledig fra 15/09
Kvm 12.000
Kvm138 m2
værelser 4
Lejlighed
1871 Frederiksberg C
ledig fra 15/11
Kvm 13.500
Kvm94 m2
værelser 3
Lejlighed
2100 København Ø
ledig fra 01/08
Kvm 16.000
Kvm112 m2
værelser 3
Villa
2300 København S
ledig fra 01/01
Kvm 20.500
Kvm219 m2
værelser 8

Se alle ledige

Har du brug for hjælp til udlejningen af din bolig?

Klik her