UDLEJNING AF BOLIG SKAT

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF BOLIG SKAT

 

Vores assistance kan eksempelvis bestå af;

  •   Rådgivning omkring organisering/ejerstruktur af udlejningsvirksomheden
  •   Beregning af mest gunstig beskatningsform
  •   Udarbejdelse af regnskab for udlejningsvirksomheden
  •   Beregning af skatten
  •   Indrapportering af selvangivelsen samt eventuel moms (der er ikke moms på udlejning af boligejendomme) Vi skræddersyr altid vores løsning til kundens specifikke behov og nedenfor er anført en række eksempler på voresassistance samt honorar herfor:

Udarbejdelse af regnskab for udlejningsvirksomheden samt beregning af den skattemæssige mest fordelagtige beskatningsform herunder udarbejdelse af selvangivelsestal for udlejningsvirksomheden.

Skattemæssige konsekvenser ved udlejning:

Udlejning af fast ejendom kan være en fornuftig og rentabel forretning. Man skal dog være opmærksom på de skattemæssige konsekvenser samt muligheder.

I Danmark er udgangspunktet, at der skal betales skat ved udlejning af fast ejendom. Såfremt man er bosat udenfor Danmarks grænser vil man som minimum være begrænset skattepligtig til Danmark ved udlejning af fast ejendom beliggende i Danmark.

Opgørelsen af den skattepligtige indkomst i forbindelse med udlejningen kan ske enten ved brug af et bundfradrag på 1,33 procent af ejendomsværdien, dog altid mindst 24.000 kr. eller fradrag for faktisk afholdte udgifter. Valg af princip sker i forbindelse med indsendelse af selvangivelsen. Der er mulighed for at skifte fra metoden med bundfradrag til fradrag for faktisk afholdte udgifter, men ikke omvendt.

Ved anvendelse af regnskabsmæssige fradrag/faktisk afholdte udgifter kan der endvidere anvendes mulighederne i kapitalafkastordningen eller virksomhedsordningen. Kapitalafkastordningen og virksomhedsordningen sikrer, at renteomkostninger fragår i topskattegrundlaget således, at renteudgifterne får størst muligt fradragsværdi i slutskatten.

Honorar for revisorbistand i forbindelse med opgørelse af den skattepligtige udlejning er fradragsberettiget.

Reglerne for udlejning af boliger blev oprindeligt strukket sammen som ”særlige regler” for at motivere til værelsesudlejninger i de store studiebyer. Alt sammen for, at gøre markedet mere attraktivt og nemmere for danske studerende, at finde lejeboliger.

I Danmark

I Danmark er ovenstående de samme regler, der i dag gør sig gældende, når danskere vil leje deres bolig ud en del eller hele året.

 

Din lejeintægt skal som hovedregel, altid indberettes til SKAT, men ifølge skattereglerne slipper du for at betale skat, så længe de ikke overstiger det såkaldte bundfradrag – et fradrag, der udregnes forskelligt, alt efter om du er ejer eller lejer af den bolig, du udlejer.

Vil du som lejer fremleje din lejlighed, svarer bundfradraget til to tredjedele af den årlige husleje, du selv betaler – inklusive aconto-varmeforbrug og boligstøtte, hvis du får det. Samme regler gør sig ligeledes gældende, hvis du er andelshaver.

 

Som ejer af et lejemål skal du ikke betale skat, så længe lejeindtægterne ikke overstiger 24.000 kroner om året eller 1,33 procent af din boligs ejendomsværdi i indkomståret. Hvis ejendomsværdien eksempelvis er to millioner kroner, må du opkræve 26.600 kroner i leje – skattefrit. I de fleste tilfælde vil din lejeindtægt dog overstige dette og du skal være opmærksom på, at lave en grundig gennemgang af dine indtægter og udgifter.

 

Hvis du udlejer din bolig i en længere periode vil virksomhedsordning give dig mulighed for, at trække din virksomheds renteudgifter fra i din personlige indkomst. Du får også mulighed for at spare op i virksomheden mod, at betale en foreløbig skat. På den måde kan du foretage en skattemæssig udjævning af din indkomst fra virksomheden ved at spare op i gode år, og hæve opsparet overskud i dårlige år.

 

Vi anbefaler at tage et kig på SKATs hjemmeside, hvor du kan få hjælp og vejledning til at beregne dit årlige bundfradrag – dog anbefaler vi i Home Connector, at du søger professionel hjælp hos en revisor inden din udlejning begynder.

 

Honorar Kr. 5.500 + moms.

 

Find mere information omkring SKAT ved udlejning af bolig, KLIK HER

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig