UDLEJNING AF BOLIG KØBENHAVN

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF BOLIG KØBENHAVN, VI CONNECTER ATTRAKTIVE BOLIGER MED ATTRAKTIVE LEJERE

 

Når man skal udleje sin bolig i Københaven, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Vi arbejder på at finde den helt rigtige lejer, som netop passer til dig og dine behov. Vi udlejer primært boliger i Københavnsområdet samt Nordsjælland.

Hos Home Connector gør vi en dyd ud af at vende det negative billede til noget positivt. Det er dig og din bolig, som er i fokus.

 

Hvis du ønsker at udleje din bolig i København, er du kommet til det rette sted. Homeconnector.dk er en mindre, men veldrevet, virksomhed med speciale i udlejning af boliger i hovedstadsområdet.

 

Vi er klar til hjælpe dig hele vejen igennem udlejningsprocessen. Lige fra du beslutter dig for, at udleje din bolig til kontrakten mellem udlejer og lejer er skrevet under.

 

Vi har gennem tiden hjulpet mange større virksomheder med at finde lejeboliger til deres ansatte, men har også skaffet almindelige boligsøgende udlejningsboliger og andre lejemål.

 

Som repræsentant for udlejer står vi også for at finde passende lejere. Så uanset om du ønsker at udleje et hus, skal have hjælp til udlejning af lejlighed eller vil finde en lejer til din andelsbolig, står Homeconnector.dk klar til at hjælpe dig som udlejer. Det betyder at vi altid scanner den potentielle lejer og spørger til arbejdssituation, RKI, civilstatus, børn og lignende.

 

Endelig tilbyder vi også at stå for alt det praktiske, når lejekontrakten er i hus. Det vil sige at vi tilbyder fuld administration af lejemålet. Det omfatter opkrævning af husleje, rykkerservice, tilkaldeservice, viceværtsordning og kontrolbesøg hver 3. måned. Med andre ord sørger vi for, at du trygt kan udleje din bolig.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig