UDLEJNING AF BOLIG ÅRHUS

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

VI HAR SIDEN 2009 LEJET BOLIGER UD I ÅRHUS OG OMEGN.

 

Vi har af denne vej opnået en stor kendskab til området og gjort os lokale erfaringer, så vi er bedst muligt rustet til at bistå dig i din udlejning af din bolig i Århus.

 

Vi er med ind over alt i udlejningsprocessen, fra start til slut. Dette er uafhængigt af hvor lang lejeperioden er og hvilke ønsker du har til en lejer.

 

Gennem vores gode forbindelser til større virksomheder i Danmark kan vi ligeledes garantere, at vi her hos Home Connector finder en stabil lejer, der er helt perfekt til din bolig. Når vi er i processen med at finde en lejer til din bolig, sørger vi selvfølgelig for at screene lejeren i forhold til deres økonomiske baggrund, deres civilstatus, arbejdskontrakt, udtalelser fra forrige udlejere mm. Dette gør vi, så vi kan tilbyde dig den bedste lejer og lejeperiode til din bolig.

 

Din bolig vil altid blive annonceret på vores hjemmeside med professionelle billeder, taget af vores dygtige fotograf og en annoncetekst, der passer din bolig bedst muligt. For at du ikke skal blive overrendt af henvendelser, tager vi os af al kommunikation med potentielle lejere gennem forløbet.

 

Når der skal udarbejdes lejekontrakt står vores dygtige boligjurister klar til at udarbejde en kontrakt til din bolig. Den tilpasses altid dine ønsker og behov, samtidig med at den er afstemt med lejelovens nyeste regler. Vi arbejder hårdt for at eliminere dårligt udfyldte/forkerte lejekontrakter i boligmarkedet, og derfor er vores jurister også specialiserede i at udarbejde korrekte lejekontrakter.

 

I alle vores boligudlejninger i Århus foretager vi en indflytningsrapport, samt billeddokumentation, som konstaterer boligens stand ved overtagelse. Dette sikrer både udlejer og lejer ved fraflytning.

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål inden, under og efter din boligudlejning. Derfor kan vi også tilbyde en administrationspakke, så du slipper for alt besværet under lejeperioden. Vi tilbyder blandt andet:

  • Tilkaldeservice
  • Juridisk rådgivning
  • Viceværtsservice
  • Økonomimodul

 

Søger du efter en mindre løsning, tilbyder vi også udarbejdelse af lejekontrakt, i tilfældet hvor du selv har fundet din lejer. Vi sørger for at kontrakten er juridisk korrekt og dækker alle dine ønsker som udlejer.

 

Hos Home Connector er vi med dig hele vejen i din boligudlejning. Vi slipper ikke sagen før du er 100 % tilfreds. Skal vi leje din bolig ud i Århus? Kontakt os på 4648 1234

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig