PRIVAT UDLEJNING AF BOLIG

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt – hos Home Connector spiller vi altid med åbne kort.

Vi gør meget ud af, at være loyale og ærlige med vores priser. Vores høje serviceniveau er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Udlejningspakken inkluderer

 

  • Vurdering
  • Annoncering
  • Fremvisninger
  • Udfærdigelse af lejekontrakt • Screening og fund af lejer
  • Korrespondance mellem parterne indtil lejeperiodens start.
  • Vi står ligeledes for indflytningen, udfærdigelse af Indflytningsrapport, tilmelding af lejeren til diverse forbrugsmålere, samt rådgivning omkring alm. Lejeforhold.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

PRIVAT UDLEJNING, KOM GODT FRA START. UDLEJ DIN BOLIG PROFESSIONELT I DAG

 

Home Connector er til for dig der ønsker at udleje din bolig privat.

 

Vi har mange års erfaring med privat udlejning boliger i hovedstadsområdet til private og erhvervsfolk, og det er ikke tilfældigt at virksomheder som Novo Nordisk, MÆRSK group, Carlsberg mm. går til os, når de leder efter lejeboliger til deres ansatte.

 

God service er en af grundstene i vores forretning hos Home Connector. Det er vigtigt for os at have tæt kontakt med vores kunder så vi altid kan give den bedste rådgivning og efterfølgende få de bedste resultater. Vores team har et kæmpe knowhow indenfor privat udlejning af boliger, der også er understøttes af vores omspændende netværk af lejere.

 

Vi har erfaringen 

Vi repræsenterer privat udlejer og hjælper gerne med at finde den helt rigtige profil til netop din bolig. Det vil sige, at vi gennemgår eventuelle lejere og tjekker op på deres arbejdssituation, økonomi, civilstatus, børn og meget andet. På den måde bliver det nemt for dig at udleje din bolig privat.

 

Om du som privat udlejer, udlejer din bolig tidsbegrænset eller ubegrænset er underordnet for os. Vi har lejere i alle kategorier. Vores opgave er at finde en tillidsvækkende lejer til din bolig, give dig en husleje som ikke overstiger det lovlige, men som stadig er rentabel for dig. Vi hjælper vores udlejere med at optimere deres udlejning så lejeperioden bliver så fornuftig og profitabel som mulig.

 

De 3 grundlæggende begreber som bruges til lejefastsættelse af en privat ejendom:

Omkostningsbestemt leje

Omkostningsbestemt leje betyder at den er beregnet ud fra de udgifter som udlejeren har til at drive ejendommen. Derefter kommer der henlæggelser som henvender sig til vedligeholdelse, et økonomisk afkast til udlejeren samt et eventuelt beregnet efter boligreguleringslovens § 5, stk. 1

 

Det Lejedes værdi

Det er muligt i nogle tilfælde at udleje en lejlighed til en højere leje end den beregnede omkostningsbestemte leje, enten fordi lejligheden har modtaget en gennemgribende modernisering eller anden tiltag, som gør at fastsættelsen stiger i værdi. Det sker efter reglerne i § 5, stk. 2.

 

Markedsleje

Det kan være svært at udregne hvad markedslejen på ejendomme som er opført før anden verdenskrig. Da marked er på en uregulerede beboelsesejendomme før 1992 i de store byer, dermed er det kun muligt at gætte hvad markedslejen ville være hvis lejen kommer på marked.

 

Er du interesseret i at udleje din bolig eller få en vurdering, så kontakt os på +45 46 48 12 34 eller udfyld kontaktformularen i bunden af siden – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og hjælper dig godt i gang med en problemfri udlejning.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os HER

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig