“Knask eller Knep?” bliver der ikke noget af hos Home Connector, for vi har travlt!

Gennemsnitstemperaturen falder, og det samme gør bladene, der smukt lægger sig på fortovene og gi’r hverdagen ekstra kulør. Inden længe vil vi blive mødt af “skræmmende” græskar hoveder, der lyser hoveddørene op med levende stearinlys. Endelig går der ikke længe, før vi åbner døren for monstre, hekse og spøgelser (læs: børn med et hvidt lagen over hovedet og huller ved øjnene, fordi deres forældre var last-minute til at finde ud af, at Halloween rent faktisk er en ting i Danmark), der siger “slik eller ballade”. Det er næsten en skam, at vi ikke bor i Norge, hvor det lyder lidt mere sexet, når de siger “Knask eller Knep”.  

 

Spøg til side - og tilbage til sagen. Vi snakker naturligvis om efteråret; årstiden, der kommer mellem meget varmt og meget koldt på temperaturskalaen, og årstiden, der for mange er en favorit, hvilket vi godt kan forstå. Efteråret er nemlig en smuk affære, som giver masser af ‘Insta-venlige’ øjeblikke, når det ikke står ned i stænger, hvilket desværre ikke er en sjældenhed i Danmark. Men efteråret er ikke blot en, til tider, smuk årstid; det er ligeledes en meget travl årstid - hvert fald hos Home Connector, hvor inboxen er lidt mere overophedet, og telefonerne ringer lidt mere end normalt. 

 

Det kan godt være, at boligmarkedet falmer i efterårsferien, men det samme gælder altså ikke for lejemarkedet, der forbliver lige så kulørt som efterårets farver. Og hvordan kan det så være, tænker du måske? Og hvad har det i grunden at gøre med “Knask eller Knep?”. Sidstnævnte har vi ikke en forklaring på, men spørgsmålet om, hvorfor vi har så travlt hos Home Connector i netop efterårsferien, forsøger vi at besvare i dette indlæg, hvor du kan blive klogere på, hvad vi foretager os, og hvor du kan få inspiration til, hvad du kan bruge din efterårsferie - og generelt efteråret - på. 

 

Lejemarkedet blomstrer, mens alt andet falmer  

Selvom sommeren desværre er forbi, blomstrer lejemarkedet videre. Hos Home Connector er oktober måned en af de travleste, og det har vi en god forklaring på. Det er nemlig i oktober, vi byder efterårsferien velkommen, og det betyder altså, at såvel lejer som udlejer har masser af tid til at kigge på lejligheder i denne periode.

Mens børnefamilier drager på ferie og vinker farvel til Danmarks tarvelige klima i efterårsferien, har det yngre segment, der måske stadig studerer, masser af tid til at kigge på lejligheder i København, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af fornemme boliger i forskellige prisklasser. Der er altså tale om et segment, der endnu ikke er klar til at købe en bolig og slå sig ned for bestandigt med et lån, der skal afbetales, og netop dette segment adresserer vi med vores enestående lejeboliger.

 

Hos Home Connector oplever vi således ikke, at visninger og henvendelser falmer, når det er efterårsferie. Tværtimod oplever vi, at der bliver skruet op for netop disse, og derfor er efterårsferien altså en oplagt uge til at udforske de forskellige lejeboliger i København. Det er også nu, at du - som udlejer - bør overveje at putte din bolig i søgelyset, fordi der netop er mange, der browser lejeboliger i denne periode! 

 

‘Hygge’ er med til at gøre jobbet 

Men lad os lige - for en kort stund - vende tilbage til, hvorfor vi får så mange henvendelser hos Home Connector i efterårsferien, at vi ikke har tid til “Knask eller Knep”. Vi tror, at det har noget at gøre med ‘hygge’ - altså den danske af slagsen, der involverer stearinlys, kakao og meget mere. 

 

Efteråret er nemlig en utrolig hyggelig årstid, hvis du spørger os. Det er endelig tid til at finde den trendy sweater frem, og man har en god undskyldning for at drikke varm kakao; nemlig vejret. Yderligere kan man blive en time længere i sengen om søndagen og stene Netflix, fordi det stadig er mørkt udenfor, når man vågner. Med andre ord er efteråret en årstid, hvor der fokuseres på at skabe en hyggelig atmosfære med stearinlys og hyggelige indretningsgenstande, og netop derfor er der også mange, der får lyst til at kigge på bolig i efteråret. Det kribler ligefrem i fingrene for at få flere kvadratmeter, man kan udfolde sine kreative evner på, og netop kvadratmeter er der masser af i vores lejebolig katalog, som du passende kan snuse rundt i, hvis du er på udkig efter en ny bolig. 

 

Udlej din bolig i dag, og høst efterårets lavt hængende frugter 

Nu har du formentlig fået en idé om, hvorfor lejemarkedet ikke står stille i efterårsferien, og hvorfor oktober måned er én af de travleste hos Home Connector. Overvejer du at udleje din bolig, er det således oplagt at tage kontakt til os i dag, så du kan høste efterårets lavt hængende frugter i form af boligsøgende lejere, der med garanti kommer til at behandle din lejlighed med respekt! 

 

Vi sætter dig nemlig i forbindelse med Danmarks bedste lejere, og således gør vi din boligudlejning så tryg som overhovedet muligt. Som prikken over i’et tilbyder vi desuden en gratis vurdering af din bolig, så du kan blive klogere på, hvilken prisklasse din bolig ligger i, når du skal udleje den.  

 

For at opsummere er oktober måned altså en travl måned for os, fordi potentielle lejere browser internettet for muligheder, og ofte ender de altså hos Home Connector, eftersom vi tilbyder en række lækre boliger i København med eftertragtede beliggenheder. Netop disse boliger har vi mulighed for at tilbyde, fordi vi samarbejder med udlejere, der værdsætter vores transparens og evne til at udvælge de bedste lejere; vi ved nemlig, hvor vigtigt det er for en udlejer, at boligen behandles med respekt. Endvidere forstår vi lejers behov for at finde et match i form af den perfekte lejlighed. Netop det perfekte match kan du finde hos Home Connector, og hvem ved: måske er det din tur til at lave skræmmende græskar næste år i efterårsferien, når du endelig har slået dig ned i den lejebolig, du drømmer om.  

 

Tilbage er der blot at sige “godt efterår” til alle - nyd det, inden vinteren bider sig fast! Få adgang til Danmarks mest stabile lejere. Få en vurdering?

Klik her