Hvad kan jeg få i husleje? 

Er du nysgerrig på hvad du kan få i husleje for din bolig? Vores huslejeberegner er en af vores mest populære features. Uanset om du er husejer, andelshaver, eller lejer, vil du kunne bruge huslejeberegneren. Den bliver rigt benyttet af boligejere i alle afskygninger og kan være med til at give dig en ide om hvad din boligs lejepris kan være, såfremt du sætter den efter den gældende markedsleje. 

Skrevet af Maiken Andersen

Vores huslejeberegner er udarbejdet efter en algoritme, som kombinerer område og boligens samlede areal BBR. Beregneren kan være så specifik, den kan være med til at give dig et praj om, hvor attraktiv din bolig er nu og her. Det er dog i denne forbindelse vigtigt at understrege, huslejeberegneren tager udgangspunkt i den gældende markedsleje.
Herudover tager den udgangspunkt i en bolig som er af god kvalitet og som ligger godt indenfor angivne postnummer. Brug det derfor mestendels som en guidende faktor for prisfastsættelsen, fremfor facit. 
Vi anbefaler altså du bruger den, hvis du er nysgerrig på boligudlejning, og hvilket overordnet prisniveau din bolig befinder sig i. 

Ting du skal overveje når du benytter huslejeberegneren

Husk, er du andelshaver, kan du være underlagt regler for husleje og dennes niveau, tjek det med din andelsforening inden du begiver dig ud i udlejning. Hertil skal du ydermere huske du her er underlagt reglerne for fremleje, læs mere her. Er du selv lejer, skal du først selv undersøge, om du må fremleje din bolig. 

Men her fejler den!

Udbud og efterspørgsel er ikke kun for dem som har salg for øje. Det har ligeså stor betydning, når vi skal fastsætte lejeprisen på din bolig. Dette kan vores huslejeberegner desværre ikke helt gennemskue. 

Vi har et ekstraordinært kendskab til expat miljøet, gennem vores agenter og samarbejdspartnere – og dermed ved vi bedre hvilken retning de bevæger sig i, i deres søgning efter en ny bolig. 

Vi anbefaler derfor altid, hvis du er seriøs med din boligudlejning, at du kontakter os med henblik på at få en vurdering. Dette er gratis og uforpligtende. 

Prøv vores huslejeberegner her.

Vi hjælper hvor vi kan!

Du er altid meget velkommen til at kontakte Home Connector, hvis du har spørgsmål, eller brug for vejledning i en specifik sag. Vi tilbyder ikke gratis juridisk bistand, men vi vil gerne hjælpe hvor vi kan, og kan, om ikke andet, henvise dig til nogen som kan hjælpe dig videre i din specifikke sag. 

Skriv os en mail eller giv os et kald. 

Mail: info@homeconnector.dk

Telefon: +45 46 48 12 34