· ·

Udgivet 28 juni, 2022

Hvad kan jeg få i husleje? 

Er du nysgerrig på din boligs lejepris? Vores huslejeberegner er en af vores mest populære features! Om du er husejer, andelshaver, eller sågar selv lejer, vil du kunne benytte huslejeberegneren. Den bliver rigt benyttet af boligejere i alle afskygninger, og kan give et praj om, hvad din boligs lejepris kan være.  

Skrevet af Maiken Andersen

Huslejeberegneren er udarbejdet ud fra en algoritme, som kombinerer område, størrelse på boligen og antal værelser. Beregneren kan faktisk være så specifik, at den kan give dig et ret godt praj om, hvor attraktiv din bolig er nu og her. 
Vi anbefaler at du bruger den, hvis du er nysgerrig på boligudlejning, og i hvilket prisniveau din bolig ligger i. 

Ting du skal overveje når du benytter huslejeberegneren

Husk, at hvis du er andelshaver, kan du være underlagt regler for husleje, tjek dette med din forening. Er du selv lejer, skal du først undersøge om du må fremleje din bolig.  

Men her fejler den!

Udbud og efterspørgsel, er ikke kun for dem som har salg for øje. Det har også meget at skulle have sagt, når vi skal prissætte lejen på din bolig, og dette kan huslejeberegneren ikke gennemskue. Vi har et ekstraordinært kendskab til expat miljøet igennem vores agenter og samarbejdspartnere, og i hvilken retning de bevæger sig, i søgningen efter en ny bolig. 
Vi anbefaler derfor altid, at hvis du er seriøs med din boligudlejning, at du booker en vurdering hos os, denne er gratis og uforpligtende. 

Prøv vores huslejeberegner her.

Vi hjælper hvor vi kan!

Du er altid velkommen til at kontakte Home Connector, hvis du har brug for vejledning i en specifik sag. Skriv os en mail eller giv os et kald!

Mail: info@homeconnector.dk

Telefon: +45 46 48 12 34