Udgivet 19 marts, 2019

Bliv klar til fremvisning af din bolig – 7 nemme tiltag der afsætter din lejebolig

Nu er din bolig annonceret, og der er lejere der gerne vil se den, så nu skal der arrangeres fremvisninger. Men hvad skal du forberede inden?

Vi får ofte spørgsmålet fra vores udlejere inden en fremvisning af bolig: "Hvad skal jeg gøre?". Som tommelfingerregel, sørger vi altid for at være der 10-minutters tid før fremvisningens start, så vi er der til at tænde eventuelt lys og åbne op for lejer.

Der er dog ting vi ikke kan nå, og som vi vil bede dig have klar inden fremvisningen af din bolig (bare rolig, det er ret lige til!):

 • Ryd op inden fremvisningen
  Sørg for, at gulve og flader er ryddede inden fremvisningen for det bedste helhedsindtryk. Hvis du ikke har tid til den store oprydning, er det okay bare at smide det ind i skabet - der kigger vi/lejer selvfølgelig ikke.
 • Fjern pantflasker og/eller andet affald
  Det ser noget rodet ud, at der ligger pantflasker og flyder, og at toiletskraldespanden er ved at flyde over. Sørg for at fjern affald.
 • Gem dit vasketøj væk
  Det ser så nusset ud med en overfyldt vasketøjskurv fyldt med beskidte sokker og underbukser. Sørg for at pak det væk.
 • Kør en støvsuger hurtigt over
  Fjern det værste støv for et bedre helhedsindtryk.
 • Luft ud fremvisning af bolig
  Sørg for at have luftet ud inden du forlader boligen, det giver et bedre indtryk med frisk luft end indelukket soveværelse.
 • Træk gardiner/persienner fra
  Sørg for at lyset kan komme ind, så ser din bolig også meget bedre ud.
 • Du behøver ikke tænde lys
  Vi tænder det lys vi mener er nødvendigt, så det behøver du ikke gøre. På den måde undgår du også, at lyset står og brænder en hel dag. Vi slukker selvfølgelig når vi går igen.

Hvis du følger ovenstående simple råd, øges chancen for at udleje din bolig betydeligt! Har du brug for hjælp til udlejning af bolig, står vi selvfølgelig til rådighed. Få din bolig vurderet allerede idag.

Læs også: Udlejning af bolig guide & Inden indflytning