Bliv klar til fremvisning af din bolig – 7 nemme tiltag der afsætter din lejebolig

Nu er din bolig annonceret! Der er lejere der gerne vil se den, så der skal arrangeres fremvisning af din bolig. Men hvad skal du forberede inden? Her får du en overskuelig guide med 7 nemme tiltag der afsætter din lejebolig!

Skrevet af Maiken Andersen

Vi får ofte spørgsmålet fra vores udlejere inden en fremvisning af bolig: “Hvad skal jeg gøre?”. Som tommelfingerregel, sørger vi altid for at være der 10-minutters tid før fremvisningens start. Vi er der til at tænde eventuelt lys og åbne op for lejer.

Der er dog ting vi ikke kan nå, og som vi vil bede dig have klar inden fremvisningen af din bolig (bare rolig, det er ret lige til).

7 nemme tiltag du kan gøre

 • Ryd op inden fremvisningen
  Sørg for, at gulve og flader er ryddede inden fremvisningen. Det giver det bedste helhedsindtryk. Hvis du ikke har tid til den store oprydning, er det okay bare at smide det ind i skabet – der kigger vi/lejer selvfølgelig ikke.
 • Fjern pantflasker og/eller andet affald
  Det ser noget rodet ud, at der ligger pantflasker og flyder. At toiletskraldespanden er ved at flyde over. Sørg for at fjerne affald inden fremvisningen.
 • Gem dit vasketøj væk
  Det ser så nusset ud med en overfyldt vasketøjskurv fyldt med beskidte sokker og underbukser. Sørg for at pak det væk.
 • Kør en støvsuger hurtigt over
  Fjern det værste støv for et bedre helhedsindtryk.
 • Luft ud inden fremvisning af bolig
  Sørg for at have luftet ud inden du forlader boligen, det giver et bedre indtryk med frisk luft end et indelukket soveværelse.
 • Træk gardiner/persienner fra
  Sørg for at lyset kan komme ind, så ser din bolig også meget bedre ud.
 • Du behøver ikke tænde lys
  Vi tænder det lys vi mener er nødvendigt, så det behøver du ikke gøre. På den måde undgår du også, at lyset står og brænder en hel dag. Vi slukker selvfølgelig når vi går igen.

Hvis du følger ovenstående simple råd, øges chancen for at udleje din bolig betydeligt! Har du brug for hjælp til udlejning af bolig, står vi selvfølgelig til rådighed. Få din bolig vurderet allerede idag.

Er du professionel udlejer og ønsker mere viden omkring udlejning af ejendomme kan du læse mere i linket og se eksempler på udlejning af eks. lejebolig Holbæk

Læs også: Udlejning af bolig guide & Inden indflytning

Vi hjælper hvor vi kan!

Du er altid velkommen til at kontakte Home Connector, hvis du har brug for vejledning i en specifik sag. Skriv os en mail eller giv os et kald!

Email: info@homeconnector.dk
Telefon: +45 46 48 12 34