Fordele ved administrationspakken

Vi taler for dig!

Hos Home Connector er vores vigtigste opgave at sørge for, at du er tilfreds. Vi tilbyder derfor en administrationspakke, som kan benyttes hvis man ønsker, at Home Connector står for hele processen under udlejningsperioden. Ved tilkøb af administrationspakken er vi kontaktperson for dig i hele perioden. Eventuelle spørgsmål fra lejer vil derved varetages af Home Connector.

Hvis du skulle være så uheldig, at der er sket uforudsete skader på din bolig, vil Home Connector indsamle tilbud fra vores samarbejdspartnere og igangsætte arbejdet – med accept fra dig.

Vi vil derudover foretage statusopkald én gang hver tredje måned med din lejer, for at sikre os at alt forløber som forventet. Du vil som udlejer naturligvis også modtage status på hvordan det går.

Administrationspakken kan tilkøbes for 379 kr. ex. moms pr. måned.

 

Ekstra services

Hvis du ikke allerede er udlejer hos Home Connector, kan du stadig benytte dig af vores services. Det er muligt at købe kontrakt og/eller indflytnings-/udflytningsrapport.

Home Connector tilbyder at lave en fuldstændig juridisk korrekt udfærdigelse eller gennemgang af en lejekontrakt, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser. Vi tilbyder lejekontrakter for 1900 kr. ex. moms.

Vores indflytnings/udflytningsrapporter gennemgår lejemålet indvendigt for eventuelle fejl og mangler. Der bliver skrevet rapport og taget billeder. Lejemålet bliver gennemgået med lejer, og udlejer hvis ønsket, så boligens stand bliver konstateret ved indflytning eller udflytning. Rapporterne sikrer, at du kan dokumentere, om der er sket skader siden din lejer er flyttet ind. Disse rapporter tilbydes for 2200 kr. ex. moms.

 

Lyder det som noget du kunne være interesseret i? Så tag endelig kontakt på info@homeconnector.dk, så vender vi tilbage!