Udlejet

14.800 DKK /mo

Case Number  634

Status  Udlejet

Period 2-3 år

Aconto 1.550 DKK

Deposit 44.000 DKK

Udlejet
Rækkehus · 3480 Fredensborg

Nyt flot rækkehus i Fredensborg – Storkøbenhavn

  • 5 rooms

  • 2 bathrooms

  • 140 m2

  • Balcony

  • Unfurnished

  • Garage

  • Pets not allowed

  • Not suitable for sharing

The Property

Super flot nyt ende-rækkehus i alt 140 m2 fordelt på 2 planer i den hyggelige Asminderødhave i Fredensborg udlejes.

I stueplan forefindes entre, badeværelse med bruseniche samt teknikrum, 34 m2 stor opholdsstue med adgang til åbent køkken samt udgang til sydvendt flisebelagt have.

Praktisk depotrum under trappen til 1. salen.

På 1. salen findes 3 regulære værelser samt større soveværelse med udgang til balkon. Alle værelser har indbyggede skabe. Endvidere badeværelse med bruseniche samt vaskesøjle.

Ved indgangspartiet er der mellem hus og carport/udhus en lille, hyggelig gårdhave samt plads til henstilling af cykler.

Rækkehuset – energiklasse A2015 – har zoneindelt gulvvarme i alle rum samt varmegenvindingsanlæg, der sikrer et godt og sundt indeklima ved en løbende udskiftning af luften.

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

OBS: Det tillades IKKE, at boligen deles.

www.homeconnector.dk

About the Area

Rækkehuset er beliggende centralt i Fredensborg med kort gå-afstand til Fredensborg station, busstoppesteder, indkøb, skole og daginstitutioner. Fra Fredensborg station er der direkte linie til Hillerød (10 min transport) samt Helsingør (17 min). Endvidere gode busforbindelser til Humlebæk samt Kokkedal station. Helsingørmotorvejen nås i bil indenfor 10 min. Fredensborg er en hyggelig by, der er vokset op omkring Fredensborg Slot – byens vartegn. Slotsparken er åben for alle hele året rundt og benyttes flittigt til leg, gå og motionsture. Udover Slotsparken byder Fredensborg på talrige dejlige naturoplevelse i de store naturområder i eller omkring Esrum sø, Gribskov eller på den nærliggende golfbane. Efter en rask gåtur er flere gode restauranter og ikke mindst en hyggelig kro, indenfor gåafstand.

View on map

Receive an e-mail with new properties before they are presented here.