11.500 DKK /md

Case Number  561

Status 

Available From Available now

Period 2 år

Aconto 1.000 DKK

Payment 34.500 DKK

Spørgsmål? Se vores faq her.

Lejlighed · 2700 Brønshøj

Dejlig 4 værelsers lejlighed i Brønshøj

  • 5 rooms

  • 1 bathrooms

  • 90 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolg

The Property

OBS! LEJES IKKE UD SOM DELEBOLIG/NOT FOR SHARING

 

Her får du muligheden for at leje en dejlig lejlighed belligende i Brønshøj (Se kort)

 

Du bydes velkommen af entré med indbygget garderobeskab. Herfra er der indgang til pænt badeværelse med gulvvarme og separat bruseniche. Boligens køkken er pænt og med indbygget spiseplads ved det store vinduesparti. Her er yderligere 2 gode værelser samt et ekstra gennemgangsværelse, hvoraf de to har indbyggede skabe.

 

Stuen forbinder alle rum og har rigtig god plads til både sofa og spisebord. Hele lejligheden fremstår flot med hvidmalede vægge, parketgulve og pudsede lofter. Der er i alle rum store vinduer som giver et godt lysindfald.
Yderst præsentabel murstensejendom fra 1959, som løbende er vedligeholdt med termovinduer og pæne opgange. Derudover fælles gårdhave, vaskekælder, tørrerum, cykelkælder, dørtelefon og fælles kabel-tv. Gode parkeringsmuligheder og evt. mulighed for leje af egen p-plads.

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

 

www.homeconnector.dk

About the Area

Ejendommen er beliggende i hyggeligt område, tæt ved Brønshøj Torv. Her er kort afstand til skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder og andre praktiske faciliteter. Offentlig transport har du lige til døren. Utterslev Moses grønne områder finder du i gåafstand.

Se på kort

Request Property

Or contact us by phone: 4648 1234