Udlejet

5.500 DKK /mo

Case Number  522

Status  Udlejet

Period ubegrænset

Aconto 1.500 DKK

Deposit 16.500 DKK

Udlejet
Værelse · 2650 Hvidovre

2 værelser lejes ud i Hvidovre

  • 2 rooms

  • 1 bathrooms

  • 45 m2

  • Unfurnished

  • Pets not allowed

  • Not suitable for sharing

The Property

OBS!! LEJES IKKE SOM VÆRENDE DELEBOLIG/NOT FOR SHARING.

Lejemålet er betinget af at kun én enkeltperson kan leje det, samt at det ikke må være en expat eller studerende – not for expats or students.

I et skønt hus i Hvidovre lejes nu to værelser ud på første salen. Værelserne er lyse, selv med skråvægge. Der er flotte lyse gulve i begge værelser og store vinduer. Der er et lille te-køkken samt bad/toilet og en fordelingsgang. Du vil bo direkte ud til vandet og grønne områder. Der er ikke vaskemaskine i lejemålet.

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector

About the Area

Du får ikke bedre beliggenhed i Hvidovre. Det er tæt på hvidovre strand, Hvidovre havn og Kystagerparken, som alle er helt perfekte til en gå eller løbetur. Der er lige ude foran døren lækre grønne områder, samt det smukke vand. Hvidovre er dog ikke kun naturomgivelser, men byder også på kort afstand til Københavns mange gode tilbud, som både kan nåes via offentlig transport eller på cykel. Vesterbro/Frederiksberg er kun 6,5 km fra Hvidovre. Ikke mere end 15 min fra værelserne finder du friheden- og Åmarken station, institutioner, langhøjskolen og gode sportsfaciliteter i Frihedens Idrætscenter, samt flere gode indkøbsmuligheder.

View on map

Receive an e-mail with new properties before they are presented here.