BOLIGUDLEJNING NORDSJÆLLAND

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Stort globalt netværk

No cure - no pay

BRED EKSPONERING AF DIN BOLIG

Proaktiv sagsbehandling

Juridisk sikkerhed

Højt afkast

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

Boligudlejning i Nordsjælland. Du har boligen, vi har lejeren

 

Når man skal udleje sin bolig, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Vi hos Home Connector ApS har siden 2009 udlejet adskillige lejemål i nordsjælland.

Vi gør en dyd ud af, at vende det negative billede til noget positivt.

Det er dig og din bolig, som er i fokus.

 

Er du ejer af en bolig i Nordsjælland og ønsker at udleje? Så kan vi med sikkerhed hjælpe dig godt på vej.

Vi er specialister i udlejning af boliger i Nordsjælland, og har flere års erfaring med at hjælpe udlejere med udlejningen af deres boliger. Om det er udlejning af hus eller udlejning af lejlighed betyder ikke noget, det vigtigste er at du kommer godt fra start.

Vi vælger ikke hvem som helst som lejer til din bolig. Tværtimod er vi kendt for, at vælge lejere som matcher vores kunders behov. Derudover bistår vi med rådgivning og udfærdigelse af lejekontrakter, indflytningsrapporter, tilmeldinger af forbrugsmålere, fremvisninger og alt andet man som udlejer skal være ekstra opmærksom på.

 

Udlejning af bolig i Nordsjælland kan sagtens være en god oplevelse, selvom mange medier mener noget andet. Hos Home Connector hjælper vi sågar til efter boligen er udlejet. Vi tilbyder nemlig at stå for det praktiske, så du ikke selv skal bekymre dig om at opkræve husleje, sende eventuelle rykkere eller være vicevært. Vi har endda god erfaring med at arrangere kontrolbesøg, hvor vi tjekker op på om alt er som det skal være i lejemålet, mens du som udlejer er væk fra ejendommen.

Kontakt os i dag og få en gratis vurdering allerede i morgen.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig